Snel en goed

Een dag later bezorgd als dat ik het besteld had. Artikel is een goede b12 vitamine, die ik nodig heb voor mijn gezondheid

Kwaliteit

Producten van hoge kwaliteit. Duidelijke informatie. Snelle service.

Perfect!

Snelle levering, exact volgens bestelling!

Wat was het makkelijk om een bestelling te plaatsen! En wat word er super snel geleverd, totaal geen klagen! Gewoon weg, super allemaal! Fijn groot assortiment en duidelijke beschrijvingen erbij en nog eens een extra informatiefolder over je gekochte supplement in je verpakking erbij, super top!

Snel en correct.

Wat niet ik nog toevoegen aan 5 sterren!

Meteen resultaat

Ik koop sinds kort mijn vitamines bij Golden Naturals. Ze hebben een degelijke voorlichting. Duidelijkheid over de werking en de ingrediënten. Snelle levering de volgende dag via PostNL zonder verzendkosten. Binnen een week had ik meteen resultaat van de supplementen. Dat is fijn.

Snelle en juiste levering

Snelle en juiste levering.

Ik heb mijn besteld product snel gekregen

Veel keuze en snelle levering

Geen problemen ondervonden

De levering is prima.

En ook de snelheid van de levering dat is fantastisch!

Prima support. Snel met het antwoorden van vragen via de chat. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en de levering

Supersnelle en correcte levering

Verzacht spierpijnen

Helpt tegen spierpijnen op de rug

Geweldig!

Ik werd te woord gestaan door een zeer vriendelijke medewerkster en mijn bestelling was vlot besteld.

Snelle levering en prettige website

Via de webshop kon ik makkelijk mijn bestelling plaatsen, en deze werd vervolgens snel geleverd.

Goede ervaring met leveringen. Mooie verpakkingen, heldere, begrijpelijke informatie. Gratis artikel bij bestelling altijd leuk. Tot nu toe zeer tevreden. Nu nog ontdekken of het werkt;-) Vr Gr.

super snel geleverd

Kan nog geen oordeel over het product geven.

Great experience - strong and clear processes, well executed

Great experience. Simple and clear order process, no delivery charges and last but not least the delivery by Post NL. Although too late (delivery was said to happen before Friday 18.15, we strongly appreciated delivery in the dark at 20.00? We don(t know what hapened to the poor guy, but he made it.

Snelle levering en in prima staat

Ik heb mijn pakket de volgende dag ontvangen en in zeer goede staat.

Snelle levering van de bestelling. Enige puntje is dat je wel heel veel e-mails ontvangt over de update van je bestelling.

Vandaag besteld, morgen geleverd. Dit is geen loze slogan, Golden Naturals heeft dit perfect waargemaakt. Bravo!!!!!

Heb via een vriendin gehoord dat deze pillen by zonder goed zijn .

Bijzondere goede tabletten

154 Industrieweg D