geweldige begeleiding van geweldige producten en ook nog een gezonde marge

wij hebben het opgenomen door Peter. de kwaliteit, training, uitstraling en de prijs en natuurlijk het personeel maken het

A+++

Kan niet beter

Top producten

Waar voor je geld. Vele goede en innovatieve producten die voldoen aan de laatste eisen en ontwikkelingen. Prijs kwaliteit in een prima verhouding. Correcte afhandeling en directe levering.

Geweldig bedrijf

Prima ervaring

Alles prima!

Snel geleverd, precies als beschreven.

Sneel pzorgen

Sneel pezorgen

Goede producten, snelle service

Goede producten snelle service

Goede producten, snelle levering

Ondanks de drukte door de feestdagen en corona kreeg ik mijn bestelling de volgende dag al!

alles klopt. goed en snel geleverd.

goede producten. alles wordt snel geleverd ondanks de december drukte.

Helemaal top, het kan niet beter.

Zeer snelle levering, uitstekend product.

Goed!

Verf heeft mooi uitgepakt en mijn haar voelt gezond!

Makkelijk te bestellen goede prijs en snel geleverd , en een leuke surprice in de vorm van zakdoekjes , toch ff net weer iets leuker . Dus top

Snelle en correcte levering en een goed product

De kleuring die ik kocht is van hele goede kwaliteit en de beschrijving die erbij zit geeft goede info

Snel service

Snel service

super product

gekocht tijdens een vakantie in Nederland en zo goed bevallen dat ik het ondertussen 2 potten besteld heb. spieren blijven soepel

Prima en snelle levering

Goede website, snelle levering

Positief

Goede levering ,goed spul

conform v verwachting

Heel veel mails

Website is duidelijk en makkelijk, maar aantal mails over bestelling, levering en achteraf is echt teveel

Zeer snelle levering

Dag na plaatsing bestelling al geleverd, op zaterdag. Ik ben fan van de Vitamine C puur caps van Golden naturals, 1 vd weinige leveranciers van vit C in capsule vorm, deze zijn te verkiezen boven de vele vitamine C tabletten vol onduidelijke en ongewenste vulmiddelen. Plus ze zijn bij prijs.

Snel en heel vriendelijke service

Lekker snel

Ik had mijn bestelling gedaan rond Sinterklaas en verwachtte lang te moeten wachten, maar twee dagen later kwam de bestelling al binnen! Top!

154 Industrieweg D

Best 5683 CG