Estou a gostar

Precies zoals beloofd bezorgd

Doen wat ze beloven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed informatie Goede prijs Snelle levering, Goed verpakt.

Snel en goede bezorging

Goede bezorging en snel Ben er blij mee

Goeden site

Ben tevreden met het geen ik heb geprobeerd

Korekte levering

Het gekochte product was me aangeraden door een vriendin. Ik stond er eerst weigerachtig voor maar ik moet eerlijk bekennen dat het wel zijn werking doet , mijn man had er ook geen geloof in maar stiekem gebruikt hij het ook. Tevreden van Golden naturals 'souplesse'

Levering was prima

Zeer goed verlopen alles volgens verwachting

Spijtig dat jullie geen fenugriek verkopen

Dankjewel mooi verpakt zoals altijd, en optijd geleverd. Zeer goede kwaliteit vitamines en biologisch.

Overzichtelijke site, gemakkelijk te bestellen en snelle levering, zeer tevreden

Altijd super kwaliteit

Producten worden altijd zorgvuldig en snel geleverd en zijn kwaliteitsvol

Gedeeltelijk tevreden

Bij telefonisch contact over mijn vraag of Groenlipmossel en Curcums longarts in olie verwerkt is, was het antwoord in eerste instantie, weet ik niet, moet ik aan een collega vragen, daarna was het antwoord ja. Bij ontvangst van het product bleek dit niet zo te zijn, het is in poedervorm. Mijn voorkeur gaat uit naar olie, dus ik ben verkeerd voorgelicht. De bezorging was verder oké.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Mensen aan de telefoon niet kennis van het product.

Perfect service

Gemakkelijk te bestellen, snelle levering en en goede acties.

Vlot geleverd

Supplementen besteld en de volgende dag geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestellen gaat heel gemakkelijk en had de bestelling ook vrij snel in huis, echt top! Netjes verpakt, heel blij mee Moet er nog mee beginnen dus ik kan helaas nog geen review schrijven over het product.

Hele fijne supplementen

Het doet wat het beloofd om te doen. Ik ben er heel tevreden mee. Ik heb meerdere sorten supplementen geprobeerd en ze zijn allemaal goed. Ik ben blij dat ik deze merk heb geprobeerd.

Snel geleverd.

Product was snel binnen en zoals omschreven!

Ben tevreden

Zeer snelle levering

Excellent

Professional,

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijke website, vlotte levering.

mooie duidelijke site

Bestellen en levering zijn prima.

Snelle levering duidelijke informatie

Snel en keurig geleverd. Resultaat kan ik nog niks over zeggen vanwege kort gebruik. Had alleen geen phynoxethanol in de crème verwacht omdat t voor mijn gevoel uitstraalt dat t allemaal natuurlijke gezonde producten zijn

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alleen natuurlijke gezonde ingredienten gebruiken

Snel

Fijne snelle levering