Superfijn

Snelle levering en goed verpakt!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Super !

Fijne producten, snelle levering. Al jaren favoriet.

De producten die ik al meerdere keren bij ze besteld heb worden snel en keurig verpakt geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en heel correct altijd fijn

Snelle en correcte levering , goede kennis van zaken koop niet graag bij verkooppunt de kennis laat er zwaar te wensen over vandaar de keuze online

Gewoon geweldig

Snelle levering met een kleine verrassing.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Mijn supplementen waren goed verpakt, snel binnen en Sinterklaas had er ook nog een lekker kleinigheidje aan toegevoegd, mmmmm!

Super service

Snel geleverd en super tervreden over service.

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit en snelle levering. Ik vraag me wel al tijden af ,waarom er op de dekseltje staat dat je €2 korting kan claimen. Kunt u uitleggen hoe dat moet? We gebruiken al minstens 2 jaar producten van jullie. Bij voorbaat dank Fam. Berghout 06 53214361

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Vlotte levering

Duidelijke website. Levering de dag erna.

Helemaal super !

Pot magnesium besteld, met korting. Goed op de hoogte gehouden,van de ontwikkeling. Ook nog een zak pepernoten erbij gekregen!! Top

Niets op aan te merken

Voor het hele gezin vitamines ingeslagen van Golden Natural voor de winter. Erg tevreden, over deze kwaliteit vitamine! Helaas werkt de kortingscode van de doppen bij mij niet met nieuwe bestelling.

uitstekend

zeer snelle en gratis levering!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? kortingsdop online verzilveren lukt niet!?

Ik ken de producten en ben blij met de mooie korting.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Magnesiumolie besteld. Voor de eerste keer in deze webshop iets gekocht. Het artikel was afgeprijsd en ik hoefde geen verzendkosten te betalen dus dat was super. Volgende dag had ik het in huis. Netjes ingepakt met een zakje strooigoed voor sinterklaas. Wat een geweldige service.

PRIMA

Snelle levering.

Snel geleverd!

Ik had mijn product snel in huis!

Is goed verzorgd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen tips gewoon netjes verpakt en bezorgd

Heb ze nog steeds niet ontvangen!

Heb ze nog steeds niet ontvangen! Is een onderzoek gaande bij post.nl Heb ze nu maar even bij de winkel gekocht daar het zo lang duurt en ik ze nodig heb.

Snelle en nette levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer snelle levering, beloven wat ze zeggen.Goede prijskwaliteit en duidelijke site als je wat besteld reageren ze heel snel en netjes met informatie over de orderstatus. Zeer betrouwbaar en nog aantrekkelijke aanbiedingen ook. Zeker een aanrader om hier te bestellen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en het product klovenzalf helpt heel goed

Snelle levering en een prima product

154 Industrieweg D

Best 5683 CG