Ik gebruik de vitamine nog tekort om er een goede review over te schrijven. Maar de website is top. En de levering is ook snel.

Alles top

Rode gist rijst besteld en de volgende dag binnen gekregen. Snelle en correcte afhandeling en tijdelijke berichtgeving over de bestelling. Beter kan het niet.

Nette snelle service

Binnen een.paar dagen bezorgd

Bestellen gaat makkelijk en de levering is snel.

Zonder problemen retour

Doordat ik 1 van de bestanddelen niet mocht hebben, moest mijn bestelling retour. Het retourbedrag stond heel snel weer bijgeboekt. Goede service aan de telefoon

zeer goede ervaring

Snelle en correcte levering

vlot en netjes geleverd

product was vlot gel3verd en keurig verpakt

Goed en snel!

Goed assortiment, probleemloos bestellen en snelle correcte levering.

Zo doorgaan

Goede kwaliteit

-goede samenstelling van de supplementen, doen waarvoor ze bedoeld zijn, -netjes verpakt

Eenvoudig om te bestellen en vlotte, snelle en keurige levering

Altijd helemaal goed

Heel tevreden over de producten

De producten van golden naturals doen wat ze beloven !

Op aanraden van mijn overgangs consulente verschillende supplementen gaan gebruiken . Ze voldoen perfect aan mijn behoefte .

Prima product en service

Bestel regelmatig een product, prima kwaliteit en snelle levering. Zeer tevreden dus.

Snelle levering alles netjes op tijd

Prima geregeld

Ontvangst tijd is ook gerespecteerd !

Slik pas paar dagen het supplement, kan daar weinig over zeggen. Service was top.

Vitamines en supplementen van Golden Naturals zijn te koop bij de DA en ook online rechtstreeks te bestellen. Lever je de dop in bij de DA dan krijg je korting. Online kun je de code gebruiken die op de dop staat. Dit keer had ik online besteld. Levering was naar behoren en supersnel. Ik gebruik Multi Gold Basic ivm iets hogere dosering vit.D en Magnesium Citraat als ik last heb van mijn spieren. Mijn leeftijd is 50+.

Ware bie erhalten?

Sehr geehrtes Team, ich finde eine Bewertung etwas schwierig. Ich weiß nicht genau was schief gelaufen ist, denn nach ca. 14 Tagen habe ich ein Schreiben erhalten, dass ich den Betrag zurück erstattet bekomme. Dürfte ich erfahren warum die Ware nicht versendet wurde? Beste Grüße Aldina

Goed product, snelle verzending

Prima service, snelle verzending, goed product

Vlotte levering

Duidelijke site met veel informatie. Wordt goed op de hoogte gehouden van de levering

perfect

alles is perfect optijd verlopen ik ben zeer tevreden

I can’t have an opinion after 2 days use

Shipping time was the only thing I can review - and it was OK. I can’t say anything about the product yet … I hope to experience some positive changes after using the product for a bit longer period than two days. I’ll gladly leave a feedback then.

Snelle en goede service.

Het door mij bestelde artikel van Golden Naturals is mij goed bevallen, niet al te duur en voor mij een noodzakelijk supplement om mijn cholesterol omlaag te krijgen. Kortom, ik ben blij met Golden Naturals.

154 Industrieweg D

Best 5683 CG