Efficiënt en snel

Bestelling gaat snel en voorspelbaar. Snelle bevestiging en afhandeling. Levering goed te volgen door mails.

Fijn supplement

Gebruik m al een tijdje super fijn supplement geeft me oneerlijk rust

Snel geleverd. Geen verzendkosten. Nadeel is dat als je 2 producten gelijk bestelt, je maar 1 code van de dop in kan vullen.

Makkelijk bestellen, snelle levering

Perfect !

De producten van Golden Naturals vormen al vele jaren een wezenlijk onderdeel van mijn dagelijkse voeding. De service is perfect: binnen enkele dagen is mijn bestelling compleet binnen. Een min puntje is de verwarrende manier van bestellen. Overzichtelijk is het vinden van de juiste producten, maar daarna is het vullen van het boodschappenmandje met de juiste producten met de juiste aantallen nogal eens moeizaam. Maar uiteindelijk komt alles goed!!! En daar gaat het om.

Goede en snelle levering!! En als ik met deze supplementen mijn Cholesterol goed krijg i.p.v. die medicijnen!!!! Helemaal tevreden!!!

Top!!

Ik ben heel erg tevreden. Het zijn goede producten, en het wordt supersnel geleverd en ondertussen netjes op de hoogte gehouden. Ik ben een tevreden klant!!

Goed product en snelle levering!

Fantastische produkten!

Heb veel goeie ervaring met de supplementen. Ben nu met de zogenaamde vetverbrander bezig sinds 5 dagen. Mijn diabetes is zo grillig in de waarden dat ik dit heb besteld. Slaap nu goed door en de 1ste dagen was ik van binnen erg aan het reinigen. Nu wordt het weer rustiger. Het opgeblazen gevoel is weg en hoop over een paar weken te kunnen zeggen dat mijn diabetes ook weer de goeie kant op gaat. Sport 3x per week en wandel 1,5 u per week. Let op mijn voeding en toch een lichaam wat in de protesteerstand staat. Gebeuik daarnaast dagelijks multi fold en vit. D. Ben nadat ik hier 4 jaar geleden mee begon nooit meer ziek geweest. Zelfs geen corona....

Positief en op tijd

Bestelling geplaatst en bijna direct een reactie ontvangen wat betreft aflevering. Pakje met juiste inhoud op tijd ontvangen.

De bestelling en bezorgen is goed verlopen.

Alles was oké.

Goede producten; snelle levering

Goede producten; snelle levering

SLECHT

ik heb diverse keren bestellingen proberen te plaatsen. maar ze gingen aldoor mis (op 1 na) maar ik kreeg nooit een melding van dat de bestelling niet was door gekomen of dat de betaling niet goed was gegaan. Ik baal echt ervan, want uiteindelijk heb ik niet gekregen wat ik wilde.

pima in orde

heb geen aanmerkingen vlotte bezorging

Goed geregeld

Op tijd geleverd en nog bedankt voor het extraatje

Bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis.

Dat was geweldig.

We hadden gebeld en we werden vriendelijk te woord gestaan en het werd snel afgeleverd en het werd gelukkig in een kleine verpakking gestuurd.

Tevreden

Kwaliteit en prijs zijn goed.

Zoals je het van tevoren hebt voorgesteld

Netjes en op tijd afgeleverd. Fijn product ook

Snelle en goede service

Goede communicatie over de zending en netjes afgeleverd.

snelle verzending

besteld en na 2 dagen al binnen

Vlotte bestel procedure en snelle bezorging

Prima procedure en goed product

Goede producten, snelle levering

154 Industrieweg D