Keurige communicatie en snelle levering

Goed product tegen een redelijke prijs. Goede communicatie en snel geleverd.

produkt is goed en de levering is snel. Top!

prima produkt

Top sevice en kwaliteit

Snelle levering en top kwaliteit producten.

Zoals verwacht !

!

duidelijke site, prima verwerking, snelle levering

top service, transparantie website heel snelle verwerking en levering spijtig dat de verzendfirma het pakje gewoon over de poort werpt (niet aangebeld ) en de hond ermee laat spelen..gelukkig was de inhoud goed verpakt en niet beschadigd en had mijn hond geen overdosis aan vitaminen binnengespeeld. Dus best eens goed afspreken met die leveranciers!

Snelle levering en goed te volgen via track en trace

heel goed en betrouwbaar

goed en betrouwbaar

Snel en goed

Snel geleverd. Niks op aan te merken

Goed,product niet zo

Snel geleverd.product de been gel niet zo. Koelt wel maar geen effect op de zware benen

Gemakkelijk besteld en supersnel keurig bezorgd.

Even afwachten

Mijn multi vitamines zijn snel bezorgd, dus dat is helemaal conform verwachting. Ik gebruik ze nu een dikke week en het is wat vroeg om verschil te merken. Ik heb ze gekocht op advies van de natuurarts waar ik veel vertrouwen in heb en ga ervan uit dat ze verschil gaat maken

Ze doen het al jaren goed

Ik doe al een aantal jaren zaken met Golden naturals.

Het is gewoon goed.

Het fijne bij Golden Naturals is dat je ziet dan er nog veel meer te koop is dan één vorm van producten die ze aanbieden. Zo kun je zelf beslissen en uitzoeken wat je ècht nodig hebt. Daarnaast is de prijs niet echt te hoog en krijg je kwaliteit toegezonden. De bezorging van hun producten is ook goed. Het duurt echt niet lang voordat je het bestelde product in huis hebt. Wij zijn er tot nu toe echt tevreden over.

Product was niet op voorraad en er was een actie korting 2e product voor de halve prijs. Na overleg ( met Kelly!) moest ik als het weer op voorraad was haar een mail sturen. Zij heeft bestelling verzorgd met betaal link en de korting kreeg ik op deze manier als nog. Kortom super klantvriendelijk

Een hele goede klantenservice

Soms kan er iets misgaan. Zo ook met mijn pakketje. Bij PostNL stond de status "geleverd" maar wij hadden niets gekregen. Ik heb met Golden Naturals gebeld en zij zouden een onderzoek starten bij PostNL.. als het pakketje niet terecht kwam kreeg ik een nieuw doosje opgestuurd. Maar dit was niet nodig. Nog dezelfde dag werd het pakketje bezorgd. De postbode had het op een ander adres afgeleverd. Oh ja en de tabletten doen goed hun werk

Helemaal top!!!

Snel en eenvoudig besteld en keurig verpakt ontvangen!

Goed spul

is goed

Netjes verzorgt

Snelle aflevering

Goede website.

Altijd snelle levering,zoals ik van jullie gewend ben.

Heb ik al omschreven, ik ben gewoon tevreden.

Snel geleverd, goed product

De scutellaria spray is een weldaad tijdens het pollenseizoen

Goed contact en erg goede service!

Met 1 telefoontje een bestelling super geregeld daarna snelle bezorging!

prima producten

ik gebruik diverse voedingssupplementen en ben erg tevreden met deze supplementen. mis alleen quercetine . ook mooie aanbiedingen.

Ik heb al ingevuld

Al 10 jaar of langer goede ervaringen