Deze producten zijn uitstekend. Vooral erg blij met de benen-en kuitenkuurgel. Haalt de pijn in mijn benen helemaal weg.

Netjes geleverd

Netjes en tijdig geleverd op het vooraf afgesproken tijdstip

Zeer snelle levering en keurig verpakt

Gebruik sinds januari op aanraden van vriend.ik breek de pillen. zit in chemo met pillen en ben gelukkig niet misselijk tot nu toe.misschien mede door het gebruik van uw produkt.samen met wietolie en swedisch kruidenbitter alcoholvrij.misschien een tip voor andere mensen

Ik gebruik jullie producten al lang. Ik verbaas me wel dat jullie nog steeds die grote plastic potten gebruiken. Ik zou het prettig vinden als ik de pot die ik toch al heb zelf te kunnen vullen, pillen in zakjes kunnen ook door de brievenbus, scheelt weer kosten en ook voor mij uiteindelijk.

Goed geregeld

Snel , makkelijk

Netjes verpakt op tijd geleverd

Dit product helpt mijn bloeddruk te verlagen, dus doet precies waar het voor nodig is! Bestellen gaat simpel en wordt snel geleverd! Erg tevreden dus.

Uitstekend met wel één advies

Prima, zoals tot op heden. Vind wel de verpakking waarin de pillen zitten heel vaak veel te groot. Niet alleen ivm het vervoer maar ook ivm het thuis opslaan van de pillen. Vaak is, maar 10% van de inhoud gevuld. Zou ook ivm de huidige hype tav het milieu maar meer ook voor de klant véél beter moeten kunnen.

Duidelijk, komen afspraken ba

Prima! Duidelijke communicatie

Snel geleverd.

Alles ging vlekkeloos: goed product hier kunnen krijgen, snel besteld en snel geleverd.

Alles prima geregeld

Overzichtelijke site, groot aanbod, snelle nette levering

De site is duidelijk en goede communicatie. En een snelle levering.

Leuke mail die jullie sturen als het product eraan komt

Goede levering ziet er netjes uit in het doosje

nette en snelle levering

Een snelle en nette levering, voor 1 potje wel een groot doosje, kan beter in een kleiner doosje, hoef je het ook niet op te vullen met plastic, of zorg dat het door de brievenbus kan!

Heeft niets gedaan

Een paar na heen geprobeerd. Heel slecht geslapen.

voldoet aan mijn verwachtingen

de bestelling, levering en de produkten zelf zijn prima. Dankjewel.

Goede en snelle levering

Alles was perfect in orde .

OP het voorgestelde tijdstip geleverd

Ik vond het heel goed.

Prima !!

Het zorgt, zoals vermeld, dat mijn te hoge bloedruk 10 punten gedaald is

Binnen twee dagen gebruik van Bloeddruk Support, daalde mijn te hoge bloeddruk 10 punten, waardoor ik iig uit de gevarenzone ben.

De beste (web)winkel voor suppelementen

Snelle levering, de beste producten. Een aanrader!

Prima kwaliteit, goede service

Prima kwaliteit Goede service Je krijgt altijd een extraatje Dank je wel hiervoor

Een beter slaap comfort

Je hebt diepere slaap en wordt uitgeslapen wakker

Fijn bedrijf en zeer snelle levering

Het is een mooi bedrijf die zeer duidelijke info verstrekt over de producten en meestal een actie erbij voegt en dan de snelle levering. En mocht een product niet op voorraad zijn dan melden ze zich weer zodra het wel op voorraad is.

154 Industrieweg D

Best 5683 CG