De medewerkers zijn vriendelijk en oplossing gericht !

Het is altijd prettig bij jullie een bestelling te doen, De medewerkers zijn geduldig en zeer vriendelijk.

Snelle levering en ook nog een gratis product gekregen waarvoor mijn hartelijke dank.

Zoals het moet !!!

Alles volgens plan verlopen. Bij bestelling nog wat magnesiumpillen gratis gekregen tegen krampen!!!

Prima service en goede supplementen!

Als ik supplementen bestel is dat over het algemeen van golden naturals. Alleen jammer dat de doppen niet bij een bestelling kunnen worden ingeleverd.

Niks mis mee

Ik heb geen klachten

Word netje verpakt en geleverd

Snelle levering, netjes verpakt en een leuk extraatje.

Goede levering

Bestelling was eenvoudig, levering zoals aangegeven. Volgende dag in,huis. Prijs-kwaliteit verhouding eveneens prima.

Besteld en op tijd geleverd

Bestelling gedaan en al snel thuis afgeleverd

Makkelijke site, snelle levering Alles was helemaal naar wens

Prima en vriendelijke dame aan de telefoon

Ze doen echt hun best voor je als je contact zoekt. Dus prima!

De levering van het supplement was snel.

Bestellen was en de levering snel.

Betrouwbaar adres, geeft me een goed gevoel. Dit laatste geldt ook voor het product.

goede en snelle service

Tevreden

Ik werd vriendelijk geholpen. En de levering is snel.

Niet goed.

Ik moest veel moeite doen om een account aan te maken. Bestelling verkeerde adres geleverd, het verkeerde huisnummer genoteerd. Wel elke keer antwoord terug gehad van jullie. Maar had iets meer service verwacht. Daar kan nog aan gewerkt worden. Wilde eerst niet bestellen, maar het lukte op het laatste moment nog.

Love it

Ik vind de producten van Golden Naturals heerlijk. Vooral hun ingredienten en hun saffraan supplement is een zonnetje in een flesje. EN altijd zijn de mensen op de chat super behulpzaam.

alles naar wens

pas begonnen met de pillen, dus nog geen ervaring. De service is prima.

Prima bedrijf

Prima service..vlotte afhandeling vd bestelling

Top!!

Snelle levering en leuk het extraatje!

Super!! Goede snelle levering

Super!! Goede snelle levering.

Alles is prima!

De kwaliteitsproducten (o.a. probiotica 50 miljard gebruik ik nu al enkele jaren en sindsdien veel minder last van mijn darmen/stoelgang) die heel snel geleverd worden! Top-service!

Prima, duidelijk en snel

Prima, duidelijk en snel

Quick delivery, perfect products

Aangenaam verrast, snelle levertijd

Aangenaam verrast, snelle levertijd. Ik ga zeker weer bestellen in de toekomst.

154 Industrieweg D

Best 5683 CG