Klantvriendelijk en snelle levering

Mijn eerste bestelling gedaan bij Golden Naturals B.V. zal voor de volgende ronde hier weer bestellen.

Goede producten

Op tijd geleverd

Het is allemaal netjes op tijd geleverd en ik gebruik het nu een week, dus ik kan nog niet zeggen of het goed werkt.

Snelle levering van kwaliteitsproducten. Heel blij mee.

Helemaal top

Alles is goed te vinden en na bestelling gaan jullie meteen aan de slag en is de zending volgende dag binnen. Netjes mailtjes van te voren, helemaal top

Goedemorgen service en snelle levering

1x foute levering gehad. Wordt direct het juiste artikel opgestuurd. Zonder problemen. Foute levering mocht ik zelfs behouden.

Alles was top

Service levering betaalmogelijkheden producten is goed!

Snelle bestelling en nette levering.

Makkelijk te bestellen en snelle correcte levering.

alles vlot, van bestelling tot levering

kwaliteitsvolle producten gebruiksvriendelijke website leveringstermijn zoals beloofd

voldoende

ik heb nog geen resultaat van de pillen, ik lijk iets minder moe te zijn. de bestelling vond ik langer duren als verwacht.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Wat ik ook erg waardeer is dat de dopkorting niet alleen in de winkels geldt maar ook online.

Snel en netjes

Snel en netjes geleverd.

Goed product, op tijd geleverd.

Goed product en snel geleverd

Golden medal !

De kwaliteit van opvolging en levering is steeds recht evenredig met de kwaliteit van jullie supplementen. Beste dank daarvoor !

Snel geleverd, prima product

Het product dat ik bestelde was op voorraad en werd gratis en heel snel verzonden, dat was fijn. Het product zelf is van goede kwaliteit, het is de eerste keer dat ik het gebruik, maar ik heb het gevoel dat het wel helpt.

Snelle levering! Meer dan dik tevreden!

Makkelijk bestellingen te plaatsen in de webshop. Bij bellen n.a.v. een product ook altijd vriendelijk te woord gestaan met duidelijke uitleg over het product. Alle bestellingen altijd keurig op tijd geleverd en netjes verpakt. Vaak een aanbieding of gratis extraatje bij de bestelling, hartstikke leuk! Meer dan dik tevreden!

Levering was naar wens

Levering was naar wens

Precies zoals verwacht.

Fijne crème plakt niet en ruikt ook nog lekker ,,top

Besteld en de volgende dag in huis! Zonder bezorgkosten.

Prima! Besteld en de volgende dag in huis zonder bezorgkosten.

Het zijn goede producten en ben hier dan ook zeer te vreden over.

snelle levering. eventuele verkeerd geleverde product werd snel afgehandeld.

Snelle bezorging

Kan over het product nog geen oordeel geven. Heb het pas 1 week in huis.

154 Industrieweg D

Best 5683 CG