Nog steeds niet ontvangen

Zou volgende dag binnen zijn heb ook mail gehad dat tie verzonden is maar bij post nl is tie nog niet aangeboden.

Slecht

Vandaag besteld morgen in huis 18 dec besteld en nu nog niks in huis afgelopen week meer dan 10 dingen besteld allemaal op tijd binnen bij andere bedrijven was ook mijn eerste en laatste bestelling bij jullie heb dit nodig voor mijn oma van 82 bedankt voor de goede service

Ik heb nog niks ontvangen

Onbekend dus…

Ik kan nog geen ervaring geven want ik heb het product nog niet binnen.

Niet goed als jullie vragen om mijn ervaring terwel ik het product nog niet heb ontvangen.

19 dec besteld nog niet binnen. En nog niet eens bij postnl aangemeld!

Teleurstellend

Slecht.

Krijg een mail voor een beoordeling. Product I’d nog niet eens geleverd, en dat s vier dagen na bestelling. Geen enkele communicatie daarover. Eens maar nooit meer.

Niet best

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen!

Goede informatie

Product voldoet aan mijn verwachtingen

snelle & gratis verzending - goede communicatie

de bestelling werd snel verzonden en bij een vraag over levertermijn heb ik snel feedback mogen otvangen. de gratis verzending naar België is ook interessant

Ik heb hele goede ervaringen met de producten van Golden Naturals.

Al een geruime tijd gebruik ik Golden Naturals. Bij niet gebruik merk ik verschil. Het is een goede aanvulling voor het lichaam. Ik ben heel erg tevreden!

Gewoon goed

Ik bestel dit product vanwege zijn goede kwaliteit. De levering is iets anders. Niettegenstaande we thuis waren is het pakje bij de buren afgeleverd. Dat komt altijd wel in orde maar waarom niet gewoon eens aanbellen.

Bestelling afgeleverd bij afhaalpunt in ander dorp

De bestelling werd vlot door jullie verzonden, maar van Post.nl jullie vervoerder kreeg ik tegenstrijdige mailtjes. Pakketjes was afgeleverd bij afhaalpunt Primera in Heemskerk ipv Primera Castricum! Dit reken ik jullie niet direct aan, maar daardoor is de score wel diep onvoldoende geworden.

snelle levering van een top product

snelle levering van een top product

Snel levering

Ondanks de kerst drukte snel binnen

Heel goed.

Heel goed!

Snel

Snel geleverd ondanks de feestdagen

Duidelijk, corpsstudent, klantgericht.

Producten besteld en snel geleverd

Op de site naar producten gezocht, deze gevonden en besteld. Daarna snel een bevestigingsmail en de levering kwam ook snel. Zeer tevreden

simpel besteld en snel geleverd

Snel geregeld

Top Service

Ben altijd tevreden over Golden Naturals.Bestel proces heel makkelijk.Levering direct.Word prima op de hoogte gehouden,over de datum wanneer de levering plaats vind.In 1 woord. Top.

Prima !

Op tijd, netjes verpakt