super

effectief en klantvriendelijk

Snelle levering, geen verzendkosten. En een leuke Sint attentie.

Snelle levering en kwaliteitsvol product.

Snelle levering en kwaliteitsvol product.

Perfect, correcte prijs, steeds snelle verzending

Uitstekende ervaring

Goed product tegen zeer scherpe prijs. Vlotte levering.

Goed geregeld.

Snel verzonden, maar berichtgeving PostNL is puinhoop. Uiteindelijk toch de volgende dag ontvangen en niet afgeleverd, zoals aangekondigd, op een afhaalpunt. Heel irritant is de mededeling: " Sorry, we troffen je niet thuis" , terwijl de de hele dag de deur niet uit bent geweest.

alles liep op rolletjes

goede producten, makkelijk te bestellen, makkelijk toe te passen korting.

Super snelle levering.

Ik ben tevreden. Goed prijs kwaliteit. Super snelle verzending.

Snel en top geleverd

De volgende dag al thuis en erg leuk verpakt!

Fantastisch!!

Snelle en vlotte levering en nog een extra sint-attentie!! Bedankt!

Snelle service en Snelle bezorging

Op advies van mijn vriendin had ik de vitamine d3 75 mcg gekocht en was heel goed bevallen De 2 eurokorting ook de dop maakt het nog aantrekkelijker om te kopen .

Goede informatie, snelle levering

De werking van de producten wordt op de site goed toegelicht. Bestellen gaat eenvoudig, wordt snel geleverd.

Goed product, lange levertijd

Op vrijdag besteld, dagen later pas bezorgd. Dat is erg jammer als je slechts een paar dagen in Nederland bent en het pakket dus niet op tijd bezorgd is. Verder zeer tevreden over het product.

Prima, snel en attent!

Opnieuw alles weer keurig verzorgd. Heel leuk een verrassing in het pakje: zakje pepernoten! Dankjewel!

Top supplementen

Golden naturals is een verademing tussen alle andere merken. Zij zijn zo als de naam zegt ook echt natuurlijk met hun producten zonder overbodige rommel. Ik ben zonder uitzondering tevreden over alle producten die ik gebruik. Ook de klantenservice is vriendelijk en behulpzaam.

Mijn bestelling werd snel en correct bezorgd.

De website van Golden Naturals is overzichtelijk. De uitleg over de producten duidelijk en begrijpelijk. Ik zal zeker nog vaker bij Golden Naturals bv bestellen.

Kan niet beter.

Zowel bestellen als leveren prima. Ik gebruik golden naturals al jaren en dat zegt genoeg.

Snel en volledig

Zaterdag besteld en maandag daarna al in huis, mét een kleine verrassing. Top! Ik vaker bestellen.

Op tijd geleverd en als verrassing een zakje pepernoten heel leuk.

Keurig geleverd

Bestelling goed en keurig afgehandeld conform verwachtingen.

Goed verpakt met een zakje pepernoten!

Goede producten, snel geleverd

Goede producten, snel geleverd

Geweldige producten en snelle levering

prima afhandeling en snel!

zie boven.

154 Industrieweg D