Geen hooikoorts meer door Scutellaria!

Door Scutellaria 2000 mg geen last meer van hooikoorts. Heb 10 jaar lang voor niets vergif/medicijnen geslikt (die maar deels hielpen). Dit seizoen 0 vergif genomen, alleen Scutellaria capsules. Letterlijk 0 last van hooikoorts.

Goede en snelle service

Snelle levering geen overbodige verpakking

Snelle levering. Via de chat duidelijke informatie gekregen over producten. Prima service en goede aanbieding.

Vlot geleverd

Mooi product!

Snelle levering.

Prima leverancier.

Gewoon goed

Alles verloopt gladjes

Bestelling gemakkelijk te doen en levering snel en perfect

Door kennis gewezen op Golden Naturals, website bezocvht, die overzichtelijk en duidelijk was en daarom gelijk bestelling geplaatst

Heel erg goed

Mijn ervaring is heel erg goed ik gebruik van jullie merk de volgende producten: *Vitamine c 1000 * Magnesium Bisglycinaat 300 mg *Multi Strong Coldplay. Ik heb veel meer energie gekregen dan ik voorheen had toen ik deze producten nog niet slikte. Ben hier enorm blij mee, en zie de zon weer schijnen.

goede en behulpzame service

mijn ervaring met golden Naturals is erg positief. bij het aanmaken van een account ging er iets niet goed, de andere dag werd ik met een mail benaderd, Maurice Jacobs heeft mij prima geholpen om dit probleem op te lossen. Deze manier van met klanten omgaan is wat ik erg waardeer. Dus chapeau en blijf vooral zo doorgaan. Met vriendelijke groet, Mary Jacobs

Uitstekende service

Goed geholpen

Gewoon een geweldige website

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering.

de ervaring is prima, snelle service, producten goed omschreven

zie hierboven

Goede service en webshop

Duidelijke website en snelle levering

Heel tevreden

Gebruik is nog kort, dus kan de ervaring nog niet bevestigen.

Geen opmerkingen voor Golden Naturals!!!

Gewoon oké !!!

Snel ontvangen

uitstekend

Uitstekend verzorgd, zoals altijd, aan te bevele.

Betrouwbaar en snelle levering

Goed advies en een uitstekend merk!

Duidelijke webshop en snelle levering, zeer tevreden

Webshop is overzichtelijk eb duidelijk, makkelijk te bestellen. Levering is snel en goed en geen leverkosten. Top

Keurig geregeld

Snelle levering.

Wérkt niet

Helpt alleen nu ed t die slaap pillen

Supersnel

Volgende dag in huis, mooi verpakt

zeer goed

product snel ontvangen. ben benieuwd na het resultaat

Top service!

Ik had Magnesium Bisglycinaat 300 mg besteld en deze werd supersnel geleverd met als surplus nog een gratis potje met 21 tabletten van deze Magnesium. Handig om achteraf bij te vullen voor een uitstap of een reisje . Ik heb gelezen dat deze magnesium de best opneembare was en Golden Naturals is ver de enige die deze Magnesium in haar assortiment heeft. Ik ben een tevreden klant.

154 Industrieweg D

Best 5683 CG