Prima service!

Ik kreeg aanvankelijk een verkeerde bestelling geleverd. Toen ik de klantenservice hierover mailde kreeg ik per ommegaande mijn eigen artikelen geleverd.

Snel verzonden en

Leuke actie en snel verzonden maar mierzoete vitamines vol met troep. In tegenstelling tot wat de naam beweert, niks natural

Prima bedrijf, snelle levering!

Fijne site en snelle levering

Uitgebreide keuze en dag erna werkelijk in huis

Hele goede service. Ondanks dat de actie 2 dagen was afgelopen kreeg ik het product toch voor de actieprijs. Heel netjes.

Zeer goede voedingssuplementen

Ik neem deze supplementen al langer in. Deze aanbieding was vanwege de korting heel speciaal.

Goed spul, goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Nadeel: je krijgt 2 eur korting als je een code van letters en cijfers die op het potje met vitaminen staat, vermeldt. Het aantal keren dat ik de verkeerde code (visusproblemen) vermeldde, kan ik niet meer tellen.

Helaas heel de middag thuis geweest. Echter briefje in de bus dat ik mijn order af moest halen op afhaal punt

Producten zijn op website makkelijk te vinden. Bestelproces is duidelijk en communicatie mbt levering goed. Producten zijn erg fijn en ondersteunend.

Professioneel

Goede prijs/kwaliteit

Snelle levering, goede aanbiedingen waardoor het aantrekkelijk wordt om meerdere potten te bestellen.

Levering correct en op tijd, duidelijke informatie etc.

Is goed aangekomen kunnen jullie mij de rekening sturen

Helemaal tevreden!

Mijn bestelling goed ontvangen, geheel volgens de planning. De lokale winkel waar de GN producten verkocht werden is gestopt, de web-shop is een perfect alternatief.

Vlot geleverd en zeer goede producten

Ik ben fan.

Goede aanbieding.

Mijn vrouw slikt al jaren de capsules met groenlipmossel vloeibaar van Golden Naturals, nadat ze andere pillen leken minder te helpen. Ik was, dus, erg blij met de korting. Jammer dat slechts tijdelijk is.

Goede en snelle service, scherpe prijzen.

Slechte website, verzenden prima netjes verpakt

Om te bestellen vind ik de site vreselijk. Erg onduidelijk qua adres invoering , wel/niet account etc. En ook de aantallen waren niet goed gegaan hier helaas zelf overheen gekeken bij de afrekening. De levering was ook niet de volgende dag maar vrijdag besteld, dinsdag geleverd Vanaf moment van verzending was alles duidelijk en goed geregeld. Netjes verpakt

Snelle nette levering

Fijne website, overzichtelijk, alles goed en duidelijk beschreven

Uitdtekend

Goede hervaring

Uitstekend!

Waar en snelle en correcte levering en meteen antwoord terug op je vrsgen. Nog nooit zo'n goedeIk service ergens mee gemaakt

Bestelling volgende dag in huis

Zeer goede website

Uitstekende producten. Korrekt en snelle levering. Een voorbeeld voor andere websites in dit genre.

Veelbelovend

In combinatie met een gezond eetpatroon doen de verbrandingsproducten (pillen) de juiste werking. Een gezonde en gevarieerde eetpatroon draagt bij aan het afvallen en ondersteunt de vetverbranding en verminderd de vetopslag.

Tevreden!

Ik zag een mooie aanbieding, 2e product voor de helft. Daarom de keuze gemaakt om iets bij Golden Naturals te bestellen. Het product moet nog getest worden, over de service ben ik tevreden!

154 Industrieweg D

Best 5683 CG