Goede service!

Overzichtelijk,snelle bezorging.

Bestelling goed en snel geleverd!

goed produckt

Zeer goed.

Zeer goede ervaring, ik vind het vooral ook heel fijn dat jullie, ik heb de rode gist rijst q10 gekocht, de citrinine benoemen en de garantie dat het niet of nauwelijks aanwezig is. Daarom heb ik voor Golden Naturals gekozen. Alleen de twee grote potten vond ik wat jammer, de inhoud past ook in één pot, dat scheelt weer plastic. Maar ben verder zeer tevreden.

prima service

Werkt goed!

Goede service gebeld voor korting bij oude dop prima geholpen!

Ik ben helemaal tevreden

Bestelling goed ontvangen en heel snel

Correcte levering

Over de werking kan ik geen oordeel geven omdat ik het nog maar juist ontvangen heb.

Ik betaal via overschrijving na bestelling

Dit wordt snel verwerkt bij jullie 3 dagen later was de levering er al.

Snelle services goede producten

Prima producten, web-site en levering

Prima producten, web-site en snelle levering

Zeer snel geleverd. Ervaring met de supplementen moet nog even wachten Aangezien de werking pas op langere termijn zichtbaar is.

Snelle levering en eenvoudig om te bestellen

Voor herhaling vatbaar

Makkelijk om te bestellen en de volgende dag in huis. Ik vind het goede supplementen. Als advies wil ik meegeven: geef proefpakketjes mee, nu zat er een flyer in jullie levering van jullie 2 nieuwe producten maar ik zal dit eerder aanschaffen wanneer ik dit heb kunnen proberen.

Goed en snel

Golden Naturals doet wat het belooft en levert de bestelling of daadwerkelijk af de volgende dag. De webshop is duidelijk en prettig.

uitstekend

Ik gebruik al langer producten van U en tot volle tevredenheid, ik bestelde ze niet rechtstreeks bij U maar kwam ze tegen bij de Onlinedrogist.

Prima levering en service

Conform afspraak is alles verlopen dus 5 uit 5 sterren!

Supersnel!

Volgende dag in huis, ook in België!

Snelle service en levering

Snelle service en levering

Heel tevreden,vandaag besteld morgen in huis..

Hele snelle levering.

Alleen kon ik mijn dopcode niet invoeren, of kan je er maar een invoeren?

De capsules zijn formidabel qua werking. Ik had hiervan al gehoord van iemand en daarom ook aangeschaft. Ik heb ook wel gehoord dat eventuele werking, althans het resultaat van de werkzaamheid, wat langer kan duren. Maar ik heb er alle vertrouwen in.

Tevreden

Vlotte levering, tevreden