Uitstekende service!

De levering is snel en de producten zijn kwalitatief en zuiver!

supersnelle levering en alle producten in goede staat.

Fijne korting actie! Dat scheelt ook veel geld. levering is supersnel; alles in goede orde ontvangen. Producten zijn goed.

Duidelijk, snel geleverd en kwaliteit

Fijn om op deze manier de supplementen te kopen. Mijn vraag werd snel beantwoord. Uitgebreid antwoord. Fijn!

Prima eerste ervaring!

Bestelling, betaling en bezorging gingen allemaal prima. Ook werd mijn via het contactformulier gestelde vraag onmiddellijk beantwoord.

Keurig en snelle levering

Overzichtelijke webshop, en snelle levering

Alles naar wens

Snel geleverd in prima verpakking!

Super snelle levering

Zeer goed.

alleen maar goed ervaringen

Goede service er was een pot beschadigd hier werd direct een nieuwe voor gestuurd Top

Geweldige service

Prima, vlotte levering. Overzichtelijke site

Snel

Prima bedrijf

Goede communicatie

Goede service, perfecte producten, keurige levering

Netjes op tijd geleverd

De ene dag besteld en de andere dag al binnen

Duidelijke website, snelle levering

Makkelijk iets op te zoeken op de webshop. Smelle levering

Kan makkelijk vinden wat ik zoek. Groot aanbod en een leuke korting :-)

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Het kon niet beter !!!!!

Jullie hebben het echt top gedaan ! Ik had vorige week dinsdag bij Etos gevraagd. Ja , konden ze wel bestellen zeiden ze, waarschijnlijk donderdag wel binnen maar bel eerst maar even. Ik belde donderdag en nog niet binnen en ging het nog navragen. Ik werd vrijdag gebeld met de mededeling dat zij het niet konden bestellen . Vrijdagmiddag bij jullie besteld en het werdt zaterdag rond 9.45 uur door Postnl geleverd en nog zonder bezorgkosten ook. Écht TOP !!

Goede en snelle service

Snel geleverd en goed geholpen met mijn vragen.

snelle levering, netjes verpakt en van alle producten extra inforamtie bijgeleverd

golden naturals heeft netjes de volgende werkdag mijn pakketje samengesteld en verzonden. Het zat netjes verpakt met alle nodige informatie bijgevoegd. Helaas kwam uiteindelijk het pakketje pas vele dagen later aan, maar dit was doordat de post het keer op keer de bezorging uitstelde.

Snelle en correcte levering

Ik heb meer energie en slaap beter nu ik magnesium met crampbark neem

Graag slechts 1 factuur

Voor 1 bestelling kreeg ik 2 facturen, na contact met de klantendienst bleek het onmogelijk 1 factuur te crediteren of te vernietigen desondanks was het contact met de klantendienst wel ok. De levering was perfect !!!

Golden delivery voor de tweede maal

Handige website, goeie producten en snelle levering, 10/10 !

Prima, snelle levering

Makkelijk via de site te bestellen, 50% korting op 2e product ook lekker, snelle levering.

154 Industrieweg D

Best 5683 CG