Snelle levering. Je wordt netjes op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling

Voor herhaling vatbaar

Goed product, prima prijs

Dit product gebruik ik om beter door te kunnen slapen. Bij mij is vastgesteld dat mij hersenen ' s nachts te actief blijven. Gaba van Golden Naturals verzekert mij van een prima nachtrust!

alles was prima in orde

Alles goed verzorgd

Ik was bekend met dit product en gebruik het dagelijks.

Niets op aan te merken ...

MAAR ... bestelling ok, snelle behandeling, snel geleverd super tevreden MAAR afhaalpunt dikke fiasco openingsuren volgens postnl kloppen niet, tweemaal aan winkel geweest en tweemaal voor gesloten deur. Niet over te spreken.

Kortom een perfecte behandeling.

Bestelproces is zeer goed op orde. Bestelling op tijd geleverd Klantvriendelijk aan de telefoon.

Eindelijk een scherpe prijs

Eindelijk een korting wat de concurrentie altijd doen

Snelle levering, goede kwaliteit

Altijd snel geleverd en zeer tevreden over de kwaliteit.

Snel besteld en geleverd, netjes verpakt

Gebruik gemaakt van de actie, tweede product voor de halve prijs. De bestelling was snel geregeld op een overzichtelijke webpagina. De korting werd direct verwerkt en de kosten zijn transparant weergegeven. De bestelling was netjes ingepakt met niet teveel bijgesloten reclame en de volgende dag al bezorgd. Kortom netjes!

Zeer snelle behandeling

Ronduit goed

Mijn ervaringen met jullie telt al jaren uitstekend

Was in de vorm van middenstander (Rozemarijn Den Helder) al heel enthousiast. Ben na 41 jaar gestopt maar blijf tevreden klant als consument. Heb maandelijks producten nodig voor mijn zieke dochter en hou haar al 11 jaar stabiel hiermee. Ze heeft lymfklier****** en had een levensverwachting van 7 jaar. Nu dus al 11 jaar zonder medicatie of chemo!! Ik bedoel maar.....

Producten tijdig en compleet geleverd. Geen onnodige verpakking.

Gewoon het werk dat gedaan moet worden

Makkelijk om te bestellen en volgende dag hadden we t al in huis top!

Prima spullen die ook zeer goed werken

Van alles besteld en zeer tevreden over de werking er van

Op de sevice heb ik niets op aan te merken

Teleurstellend

Enkele dagen nadat mijn bestelling geleverd was kreeg ik een mail met de aanbieding: 2e product voor de helft van de prijs.

Alles goed geregeld.ik lees nu dat in oktober alles voor 50% Korting is .Daar had ik ook graag van willen profiteren. Ik heb in oktober besteld.

Aanrader

Topkwaliteit, snelle levering en fijn aanbod!

Jammer dat kortingscode niet werkt

Ik bestel vaker bij jullie en wilde de kortingscode op de dop weer invoeren bij mijn nieuwe bestelling, maar die wordt elke keer niet gepakt. Prima producten verder!

Very good service..easy to order..fast delivery..

Best products..easy to order ..fast delivery .

Snelle levering en goed verzorgd

Snel geleverd goed verpakt

Fast service!