bestelling loopt makkelijk en de bezorging was werkelijk binnen 24 uur, hoewel dit op een zaterdag viel!

Heel goede service. Beantwoorden snel vragen en zelfs uit zichzelf service door juiste e-mailadres te achterhalen en emails nazenden.

Prima, snel geleverd

Goed, maar vaak ook iets niet op voorraad

Ik ben zeer tevreden over de producten. De laatste tijd is het wel vaak dat er iets niet op voorraad is. Ik baal ervan dat ik bij mijn bestelling maar één tegoeddop van 2 euro in kan leveren terwijl ik telkens meerdere potjes afneem! Vandaag besteld is echt morgen in huis, dat is heel erg fijn. Ook over de klantenservice ben ik tevreden, ik kan er terecht met mijn vragen.

mooie site perfect

De bestelling is soepel verlopen, zijn zeer tevreden

TOP

Goed overzicht op de website, binnen 1 dag geleverd, kan alleen maar erg tevreden zijn.

prima keus en snelle levering

positief, volgende keer bestel ik weer bij Golden Naturals

Snelle en accurate service.

Her bestelling van een bewezen werkend product. Snelle service.

Goed en snel geleverd

Voldoet aan verwachting. Makkelijk te bestellen. Snelle en gratis levering!!

kan echt niet beter !

kan het niet meer missen

Geen op-of aanmerkingen

Super goed geholpen. Verzending was top geregeld.

Jullie zijn zeer klantvriendelijk. Mijn bestelling is netjes op tijd aangekomen. Ben er erg blij mee. Gebruik al lang jullie producten maar nu zal ik online bestellen voortaan.

Goed spul!

Het smeert lekker koud uit. Voelt eerst wat plakkerig, maar trekt snel in. Daarna een weldadig gevoel voor een tijdje. Gewoon een paar keer per dag, voor zolang nodig.

Good price

Good stuff

slechte communicatie

vanaf dinsdag krijg ik elke dag een mail waarin staat dat het bezorgmoment is gewijzigd. Vandaag weer...is de bestelling gestolen?

Snelle levering Goede prijs

snelle levering, goed product

Netjes verpakt en snel geleverd in een dag. Product wat je er van verwacht.

De bestelling was er, zoals gezegd, de volgende dag. Ik werd goed op de hoogte gehouden i.v.m. de levering, via mails, door Golden Naturals. Top, dus! Zou er zeker weer bestellen!!

Makkelijk en snel!

Website is duidelijk, groot assortiment en de producten komen de dag nadien al aan bij jouw thuis

Ben blij met het nieuwe product , zeker de combinatie Even nog een tijdje gebruiken en dan heb ik een beter oordeel. Dank voor de magnesium ! Vr groet E. Willems

Perfekt

Goede website, betrouwbaar, snelle levering

Snelle levering, goed product, zeer tevreden

Snelle levering, goed product, zeer tevreden

Bestelling vlot verzonden en snel geleverd.

Ben zeer tevreden.

154 Industrieweg D