Ok

Voor ons is alles prima verlopen, houden zo

Perfect op het opgeven uur geleverd

prima service snelle ervaring

jullie hebben mijn bestelling keurig netjes, snel en compleet geleverd en er een mooie beschrijvingen bijgedaan

HELEMAAL TEVREDEN

ALLES IS GOED GEGAAN VOLGENDE KEER BESTEL IK WEER GOLDEN NATURALS ZEER GOED DANK U WEL

Is erg goed bevallen de service

Het is op tijd geleverd. En keurig verpakt.

snel geleverd

Weer super snel geleverd. Altijd fijn en leuk met de korting op de dop.

Gevraagde werd snel geleverd.

Geadviseerde vitamines besteld. Ondersteunen nu mijn herstel na covid.

Snelle levering, top producten!

Leveren altijd snel en de producten zijn van top kwaliteit. Altijd blij met wat ik bestel.

Super snelle levering

Geen woorden voor

Ik merk nog geen verschil

Ik gebruik saffraan omdat ik mijn anti depressiva aan het afbouwen ben een voor mijn hormoon huishouding. Ik merk nog niet dat er iets gebeurd. De probiotica gebruik ik net een week dus dat kan ik denk ik ook nog niet merken.

Te slordig om springen met adres vermelding aan de bezorgers (Post NL).

Neen ik ben jammer genoeg niet erg tevreden. Mijn adres naar NL bezorgd is onvolledig. Op de factuur die u mij per mail bezorgde staat het adres wel correct. Resultaat ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Oorzaak : Onvolledig adres naar de NL post. Dit heb ik ook al laten weten in de mail van zondag 15/08. Op 16/08 kreeg ik een mail van mevrouw Debbie Smeets met het antwoord: Beste Rita Van Eeckenrode, Hartelijk dank voor je e-mail. ​ Ik heb het nagekeken en als het goed is het pakket vanmorgen bezorgd. Mocht je naar aanleiding van deze e-mail nog vragen hebben, laat het me gerust weten door deze mail te beantwoorden. Uiteraard is het ook mogelijk om te bellen via telefoonnummer +31(0)499-440222, je kunt dan vragen naar Debby Smeets, of spreek ons tijdens openingstijden aan op de chat via onze website . Hierover ga ik u straks bellen. Mijn inziens is mijn bestelling jammer genoeg bij iemand anders toegekomen. Mag ik erop rekenen dat u dit recht zet? Alvast bedankt bij voorbaat Rita

precies zoals aangegeven, netjes

Producten snel geleverd, geen problemen ondervonden

helemaal goed!

Goede producten. Snelle levering. Mogelijkheid AfterPay is fijn. Erg attent, een proef potje Magnesium gratis bij mijn bestelling!

Snelle service, fijne website

De vitamines die ik bestelde waren de volgende dag al in huis. Ook kon ik op de website snel vinden wat ik zocht.

Prima levering en héél snel

Goed bedrijf

Zie hierboven

Goed service

Op tijd, goede communicatie

Goeie service en prima product

Goede service en prima product

Netjes alles op tijd de volgende dag geleverd. Netjes verpakt.

uitstekens

Goede producten en een snelle levering

Zeer tevreden.

Product ok

We kregen op vrijdag een mail van postnl dat ze geleverd hadden. Nergens pakje gevonden. Op zaterdag kort na de middag geleverd. Product is ok.

154 Industrieweg D

Best 5683 CG