goed product

snel geleverd, prima verpakt, compleet met extra

Snel en goed.

Duidelijke website, snelle levering

Ik ben tevreden over de website en de snelle levering. Kreeg er bovendien nog een gratis product om te proberen bij, dat is een leuk extraatje.

Super snelle levering

Daar ik besloten had om dit te bestellen las ik dat alles voor 16:00uur besteld de zelfde dag verzonden wordt Maat ik heb mijn bestelling gedaan 16:15 uur en kreeg toch de melding dat het nog verzonden werd. Kijk dat noem ik nou service verlenen, en inderdaad de volgende dag geleverd. Super firma..

Snelle levering!

Fijne site, snelle verzending. Blijf zeker bestellen.

Super mooie aanbieding op de Vitamine C met Rozenbottel

Ik gebruik de Vitamine C van Golden Naturals al een tijdje naar volle tevredenheid. Bij toeval vond ik een super mooie aanbieding van Vitamine C 1000mg met Rozenbottel op de site van Golden Naturals zelf. 180 stuks met 30 stuks extra voor 17,95. Super blij mee, dank jullie wel! Ik had het binnen 24 uur in huis. Ik ga zeker vaker via Golden Naturals bestellen!

Snelle levering, goede producten

Ben er heel tevreden mee! Snelle levering, fijne communicatie en producten zijn van hoge kwaliteit!

goede pillen, snel en kosteloos verzonden.

volgende dag kosteloos thuis bezorgd. dat is heel fijn

Golden Naturally in alles…goed verpakt, stipt bezorgd

Van website tot bezorging was alles dik in orde

Uitstekend!

Alles, net als vorige keren is uitstekend.

Prima vlot en duidelijk

Duidelijk vriendelijk goede snelle levering

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Zeer goede uitleg via mail en telefonisch. Staan je netjes te woord (producten nog proberen maar de ingrediënten zin veelbelovend)

Er was een capsule geknapt/open gegaan

Ik bestel altijd bij jullie helaas waren in 2 verschilend potjes een aantal capsule geknapt wat normaal niet van jullie gewent ben. Het gaat om de 2 potten van vitamine D

Keurig binnen 1 dag geleverd

Ik ben zeer tevreden over golden naturals

alles liep pérfékt

simpel bestellen - levering prima - géén énkele opmerking

Top product, snel geleverd.

Bij Golden Naturals vind jij een uitgebreid assortiment van top producten, die moeilijk elders te vinden zijn. Sommige producten zijn wel wat duurder dan die van concurrenten, maar dan heb je ook wat.

Gelukkig had ik hulp via de chat. Ik had verschillende doppen en kon maar één inbrengen. Met hulp kon ik meer doppen inbrengen waarvoor dank.

Prima.

Correcte en snelle levering.

Topproducten

al jaren heel tevreden over de service en producten voor spieren en gewrichten.

goede producten, snelle levering

Kwalitatief goede producten in het assortiment tegen redelijke prijzen. Levering was erg snel. Top.

Tevreden

Snelle levering en netjes verpakt

Super klantenservice

Prettige communicatie, en uitstekende afhandeling.

Ik ben blij dat ik Golden Natural heb ontdekt, die magnesium voor kramp is zo goed!!

Ruim assortiment en vlotte levering

Binnen 2 werkdagen is de bestelling bezorgd. Het assortiment is ruim.

154 Industrieweg D

Best 5683 CG