Super fijn

Wratten olie werk al na slechts een paar dagen, heel benieuwd naar andere producten

Prima product met prima service.

Winkel met fijne webshop. Snelle levering van hetgeen besteld is. Goede omschrijving van de geleverde producten, met uitleg en werking van de middelen.

Duidelijke mails, snelle levering

perfect.

goed en snel geleverd en geen verzend kosten.

Alles top en snel afgehandeld

Je wordt goed opdeed hoogte gehouden Qua levering, zeer snel geleverd, duidelijke site om te bestellen

Supersnelle afhandeling van mijn bestelling

Supersnelle afhandeling van mijn bestelling

Fijne producten

Superfijne supplementen en de levering gratis ongeacht het besteld bedrag dat vind ik nog eens een super goede service

PostNL had pakje buiten op het bankje gezet in de volle zon.

Bij de melding van Post NL , "uw pakket is bezorgd door de brievenbus" , dacht ik dat kan nooit. Buiten gaan kijken en zoeken. Uiteindelijk gevonden op het bankje voor het huis in de volle zon. SLECHT!!!!! Dit heeft geen invloed op mijn beoordeling van Golden Naturals B.V. deze is prima.

Prima service, snelle levering.

Prima service, snelle levering.

Alles was prima in orde

Dit was mijn eerste ervaring

erg tevreden

Duidelijke site en informatie, snel geleverd en prima verpakt. Erg tevreden over werking immuniteitsupport.

prima!

een goede service en prima product

Goede prijs/ kwaliteit topproducten en snelle levering en bij mijn levering een gratis potje vit D, was een actie. Super!

Goede snelle levering, fijn product

Alles netjes geregeld

Goedeservice en snel

Goede en snelle service

Ik had het besteld en 2 dagen erna al in huis T smeert heerlijk uit dus niet zo veel nodig T resultaat kan ik.nog niet beoordelen omdat ik het nog maar 2 dagen gebruik Maar het is heerlijk om in te masseren

Goede producten en snelle levering.

Golden Nturals heeft goede producten en kevert snel.

Ik bestel vitaminen op hun site niet 1-ste keer en ik ben super tevreden!! Ze houden op de hoogte en sturen met PostNL!!! Super!!!

Uitstekend en betrouwbaar.

Betrouwbare service en mooie producten. Nog nooit een klacht gehad. En niet zelden een leuk relatie geschenkje in de verpakking.

SUPER TOP

Vanaf bestelling tot en met het eerste gebruik alles is prima, Die neusspray is wel wat maar het helpt als een trein, heel goed. Hoop dat er ook oog druppels van jullie op de markt komt. Dik tevreden.

Helemaal geweldig

Het zijn de beste magnesium pillen die we ooit gebruikt hebben!!

Goede en duidelijke omschrijving van producten. Snelle verzending

Makkelijk site

Vandaag besteld, volgende dag bezorgd, plus gratis product.

Alles naar volle tevredenheid

Op tijd geleverd, ben tevreden met het product, daarom opnieuw besteld

154 Industrieweg D

Best 5683 CG