Besteld verzonden en ontvangen.

Altijd goed

Gebruik het al jaren en is prima

Helpt voorlopig niet

Mss betert het

Prima volgens afspraak verlopen.

Als boven

Super producten en super bedrijf!

Snelle levering! Onwijs blij met de producten. Eerste product wat me ondersteunt tegen hooikoorts. Heb ondertussen al vele mensen de producten aan bevolen.

Snel en correct

Prettigzaken te doen Overzichtelijk, snel en correct

Geweldig.

Snelle levering.

Zeer vlugge levering, product zoals beschreven met bijgevoegde actie. Top!

Zoals wij gewend zijn is onze order snel verwerkt en snel geleverd. Leuke attentie is de probeer potjes die je er af en toe bij krijgt om zo andere producten uit te proberen.

Snelle levering.

Goede site, product snel geleverd, wat wil je nog meer.

Binnen 24 uur had ik mijn bestelde product al in huis!! En ook de afhandeling van mijn bestelling werd duidelijk gecommuniceerd.

Altijd super snelle levering.

Mijn ervaring met Golden naturals,is uitstekend.Als je belt met een vraag,altijd vriendelijke mensen die je aan de telefoon krijgt. Bestel je iets,dan is het meestal al de volgende dag binnen. Van mij krijgt deze winkel een 10.Voor de snelle leveringen,en voor het klantvriendelijke beleid.

Menstruatie formule is geweldig! Eindelijk voel ik me normaal!

Na jaren sukkelen met mijn menstruatie (hevig bloedverlies, stolsels, veel krampen, tussentijds bloedverlies en emotionele rollercoaster tijdens PMS-week) heb ik eindelijk een oplossing gevonden. De pil, spiraal, staafje en andere producten werkten niet. De menstruatieformule werkte vanaf de eerste week. Ben de capsules beginnen nemen bij de start van mijn menstruatie en ben nu 2 cycli verder. Heb nu 5 ipv 7 dagen bloedverlies, 'mini' ipv 'super plus met doorlekken', geen krampen, geen bekkenpijn, chagrijnig & prikkelbaar 3/10 ipv 9/10, voel me herboren. Vroeger voelde ik mij 2 weken per maand niet lekker, niet mezelf. Dat is voorbij. Had ik dit nu eens jaren geleden gevonden... Ben nog nooit zo enthousiast geweest over een product.

Fantastisch, kan niet beter.

Ga zo door. Veel webshops kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Goede Klantenservice, erg klantvriendelijk. Goede kwaliteit vitaminen.

super snel en correct geleverd

zeer tevreden van de levering , nu afwachten of het product ook resultaat heeft . Mvg Geert

Goede webshop voor aankoop van Bio Mineralen Complex

Bestelling plaatsen gaat vlot, inclusief de toepassing van de kortingscode die is vermeld op het deksel van het flesje. Levering ook vlot. Voor wat betreft het product zou het mooi zijn als er 120 capsules in het flesje zouden zitten ipv. 60.

Goed product en snelle levering

Goed werkende mineralen die snel geleverd worden.

Top! Zeer Snelle levering een goede site en producten

zeer snelle en juiste levering.

leuk dat er een extraatje bijzat.

Alles OK.

ABC

Snelle levering, goeie update per mail, klantvriendelijk.

Het product werd de volgende dag bezorgd! En ze werken!!

Snel

Snel met goede service

Altijd snelle levering en extra s. Produkten zijn super goed, altijd fijn om in nederland te bestellen,

Voortreffelijk

Het verliep helemaal zoals gewenst

154 Industrieweg D

Best 5683 CG