Het begint te werken

Ik ben net bezig maar denk dat het al beter voelt

goede en snelle services

Zeer snelle levering

Goede survice

Snel en accuraat

Fijne producten en snelle levering

Fijne, goede producten en alles wordt altijd snel geleverd. Bij elke bestelling ontvang je een kortingscode voor je volgende bestelling. Altijd fijn!

Ik heb goede ervaring met product

Snelle afhandeling van de bestelling, alles prima verzorgd, kortom zeer tevreden.

Snele levering, makkelijk te bestellen.

Makkelijk de juiste vitamine en mineralen te bestellen via een overzichtelijke website. Snelle levering.

Prima !!

Snel een correct bezorgd , ik ben zeer tevreden , of de magnesium gaat helpen dat is afwachten .

Snelle uitstekende service én supplementen van hoge kwaliteit.

Mijn ervaring met Golden Naturals is zéér positief. Gemakkelijk en snel bestellen. Supplementen van hoge kwaliteit die voor mij héél goed werken!

Snelle levering!

Positief

Ze doen wat er beloofd is.

Snelle levering! Een aanrader

Goed geholpen

Ging van alles fout kreeg steeds een mail om te helpen en snelle levering

Optijd geleverd, snel en netjes

Heb er nog niet veel ervaring mee maar tot op heden prima!

Tot op heden prima!

Ik had per ongeluk de verkeerde besteld, dit werd na een mail en telefoontje keurig opgelost.

helemaal perfect

Besteld en binnen de afgesproken tijd het juiste product geleverd

Super snelle levering!

Fijn dat ze je van het hele bestelproces op de hoogte houden!

Snelle verzending, goede producten!

Bestelling is snel binnen met een gratis attentie!

Favoriete vitamine C

Golden Naturals vit c 1000 is de beste. Vitamine C die echt goed werkt. Normaal betaal ik meer voor een pot van 180 stuks. Ontzettend blij dat ik hier voor een kleinere prijs heb gevonden een ook nog 30 stuks extra heb gekregen. Ik slik zelf twee maal daags en me moeder één. Dus we zijn 2,5 maand voorzien. Echt top!

Prima snelle levering!

service prima. Maar zie onder

Ik heb de supplementen ontvangen en was enthousiast om te beginnen. Een kennis van mij heeft dit supplement genomen en voelde zich binnen vierdagen veel soepeler met minder pijn! Dus onmiddelijk een dragee in genomen. Wat een joekels. Ik kon deze slechts met zeer veel moeite weg krijgen! Ook het halveren van de dragees helpt niet. Ik krijg ze moeilijk weg. et resultaat is dat ik opzie tegen het innemen van de supplementen!! Jammer. Zijn kleinere dargees niet een oplossing? dan neem maar drie keer twee kleinere. Vriendlijke groet, Gudrun Ruarus PS zo als het er nu uitziet, kan ik deze dragees niet aan bevelen. Ook weer JAMMER

Alles klopte

Alles is zoals afgesproken