Altijd goed

Altijd blij met deze bestelling. Je krijgt extra vitamines bij je bestelling, het is snel verstuurd en goed verpakt, wat wil je nog meer.

Gewoon goed

Goede producten

Zeer snelle levering.

Heel betrouwbaar

De bestelling in weekend gedaan, levering kwam heel kort erna. Snelle service!

Super snel en mooi product

Supersnel geleverd en ben erg tevreden met het product.

perfect zou zo weer bij golden natuals bestellen

alles goed verzonden zelfs met folders erbij hoe je je product moet gebruiken en waar het voor is en lekker vlug binnen das ook wel belangrijk

Alles wordt goed en snel geleverd

Ik ben heel tevreden over de levertijd.

Snelle levering aan goede prijs

Zoals gewoonlijk, veilig besteld en snel geleverd. Doe zo voort.

formidabel

heel tevreden de dag bestelt en de volgende dag was het al in mijn bezit dus vlugger kan het niet denk ik, alles was goed verpakt en bedankt voor de stylo die in mijn pakje zat, doe zo verder zou ik zeggen.

Goed middel

De bestelling werd snel geleverd, er was iets vergeten en na 1 mailtje had ik dat de andere dag alweer in huis. Top service.

Makkelijk bestellen

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en snell levering.

uitstekende ervaring

Afslank gel met vet verbranden

Goede snelle service gebruikt de producten voor het eerst en tot nu toe geen klachten zeer te vrede zal hier zeker nog keer bestellen.

Kwaliteit producten en snelle, betrouwbare service

Mijn vaste adres!

Snel en goed

zie boven

heel vlugge levering

Na de online bestelling werd het product snel geleverd, en ben ook nog content over het product zelf.......Dus de hoogste score valt te verdedigen.......

Perfecte service

Product is goed alles snel en vlug geleverd

zoals je het verwacht

Goede afhandeling ook nadat er iets fout was gegaan.

Snel en goed.

Bestelling was snel verstuurd en ik kon deze bij een afhaalpunt laten bezorgen wat ik heel prettig vind. De Probiotica Strong 30miljard heeft bij mij een hele goede uitwerking gehad. Een paar maanden geleden het 1e flesje gebruikt en nu de 2e voor extra effect. Voel me een stuk fitter en geen darmklachten meer. Wel in combinatie met veel vezels en groenten op het bord anders verhongeren ze en krijgen de minder gewenste bacterieēn wederom de overhand.

Snelle levering!

Mooie producten

Uitstekend!

Zeer snelle en gratis levering, super!

Zeer positieve ervaring

Zeer snelle levering, stevige verpakking en correcte bezorging

154 Industrieweg D

Best 5683 CG