Super snel

Super snelle levering. Bij het product zaten nog wat losse paaseitjes. De werking kan ik nu nog niet beoordelen daarvoor is het gebruik nog te kort. Eerdere ervaringen met producten van Golden Naturals maken dat ik er alle vertrouwen in heb. De paaseitjes zijn al wel op. ;-)

Goede ervaring met dit product

Prima op tijd en snel geleverd. Goede service, goed (bekend) product.

goed product en prima service

ik gebruik het product al wat langer en ben er zeer tevreden over. toen ik het laatst opnieuw wilde bestellen had ik wat problemen met korting invoeren. Ik had een mail verstuurd en die werd heel snel beantwoord. Toen mijn probleem niet opgelost was heeft een medewerker de bestelling voor mij geregeld. En dat alles binnen 1 dag!

Goede omschrijving en snelle levering

Dat ik pas later beoordelen.

N.v.t.

Hele vlotte levering en geen verzenkosten! Top!

Snelle levering en een fijne attentie ...top

Snelle levering en een fijne attentie.....top

netjes en op tijd

bestelt en een dag later netjes verpakt ontvangen. zeer tevreden ook met de werking karin

Geweldige service

Wat een verrassing om bij mijn groenlipmossel bestelling een maand vitamine D3 te ontvangen! Snelle levering en prefect op afgesproken tijdstip. Echt een aanbeveling

Alles ging goed

Goed geleverd

Tevreden klant

Duidelijke website en zeer snelle levering.

Geweldig en snel

Een super service en een goed product

Ongelofelijk

Mijn dochter had een slechte slaap patroon ... van eerste nacht met juiste dosering mijn dochter heeft veel energie gekregen en ik werd teruggesteld met mijn aankoop en nog 10 mg geven en zij snel heeft on slaap gevallen... maar vanaf tweede nacht met juiste dosering zij heeft van 20:00 avond geslapen tot en met volgende dag om 7:00 uur .... en dat was wonder en net zo als één dream ....

Werkt helaas niet (voor mij)

Ik heb de Deep Sleep besteld en gekregen. Levering en afhandeling prima. Alleen.... 4 dagen geslikt en NIET geslapen. Erg jammer. Kost relatief wel iets en dacht hiermee van de “pammetjes” af te komen.

Chapeau!

Snel en correct

Heel erg goed en servicegericht.

Heel erg goed en servicegericht!

Prima snelle levering!

Duidelijke website, je kunt goed de producten vergelijken!

Correct verlopen

Zeer correcte afhandeling

Jullie doen wat jullie beloven. Vlotte en ongecompliceerde afhandeling. Leuk om zaken mee te doen.

super tevreden en snelle levering!

voor herhaling vatbaar ook gratis doosje met vitamine,waarvoor dank

snelle verzending van geweldige natuurlijke producten.

snelle verzending van geweldige natuurlijke producten.

154 Industrieweg D

Best 5683 CG