Uitstekende service

Goede en zeer informatieve website. Veel kennis in huis, eerlijke producten. Goed verpakt en verzonden met soms een leuke attentie als verrassing. Bij 'geen voorraad' kon hun klantenservice mij exact aangeven wanneer wel. Ook de mail service, in te stellen wanneer er weer voorraad is, werkt uitstekend.

goede service, ziet er verzorgd uit

de bestelling komt op tijd, wordt goed op de hoogte gebracht en de bestelling ziet er goed en verzorgd uit

Informatie is allemaal duidelijk.

De informatie op de site was duidelijk en de service was prima.

alles top!

hele vriendelijke bediening, vlotte levering, netjes verpakt.

Prima dienst

Uitstekend production! Vriendelijke help desk! Bedankt!

Ik gebruik alleen vitamines en voedingssuplementen van golden naturels. Nu met de lockdown ook makkelijk om zo te bestellen

Snel en goed

Een dag later bezorgd als dat ik het besteld had. Artikel is een goede b12 vitamine, die ik nodig heb voor mijn gezondheid

Kwaliteit

Producten van hoge kwaliteit. Duidelijke informatie. Snelle service.

Perfect!

Snelle levering, exact volgens bestelling!

Wat was het makkelijk om een bestelling te plaatsen! En wat word er super snel geleverd, totaal geen klagen! Gewoon weg, super allemaal! Fijn groot assortiment en duidelijke beschrijvingen erbij en nog eens een extra informatiefolder over je gekochte supplement in je verpakking erbij, super top!

Snel en correct.

Wat niet ik nog toevoegen aan 5 sterren!

Meteen resultaat

Ik koop sinds kort mijn vitamines bij Golden Naturals. Ze hebben een degelijke voorlichting. Duidelijkheid over de werking en de ingrediënten. Snelle levering de volgende dag via PostNL zonder verzendkosten. Binnen een week had ik meteen resultaat van de supplementen. Dat is fijn.

Snelle en juiste levering

Snelle en juiste levering.

Ik heb mijn besteld product snel gekregen

Veel keuze en snelle levering

Geen problemen ondervonden

De levering is prima.

En ook de snelheid van de levering dat is fantastisch!

Prima support. Snel met het antwoorden van vragen via de chat. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en de levering

Supersnelle en correcte levering

Verzacht spierpijnen

Helpt tegen spierpijnen op de rug

Geweldig!

Ik werd te woord gestaan door een zeer vriendelijke medewerkster en mijn bestelling was vlot besteld.

Snelle levering en prettige website

Via de webshop kon ik makkelijk mijn bestelling plaatsen, en deze werd vervolgens snel geleverd.

154 Industrieweg D

Best 5683 CG