Goede ervaring met leveringen. Mooie verpakkingen, heldere, begrijpelijke informatie. Gratis artikel bij bestelling altijd leuk. Tot nu toe zeer tevreden. Nu nog ontdekken of het werkt;-) Vr Gr.

super snel geleverd

Kan nog geen oordeel over het product geven.

Great experience - strong and clear processes, well executed

Great experience. Simple and clear order process, no delivery charges and last but not least the delivery by Post NL. Although too late (delivery was said to happen before Friday 18.15, we strongly appreciated delivery in the dark at 20.00? We don(t know what hapened to the poor guy, but he made it.

Snelle levering en in prima staat

Ik heb mijn pakket de volgende dag ontvangen en in zeer goede staat.

Snelle levering van de bestelling. Enige puntje is dat je wel heel veel e-mails ontvangt over de update van je bestelling.

Vandaag besteld, morgen geleverd. Dit is geen loze slogan, Golden Naturals heeft dit perfect waargemaakt. Bravo!!!!!

Heb via een vriendin gehoord dat deze pillen by zonder goed zijn .

Bijzondere goede tabletten

Snel te bestellen via de website en snelle levering

Goede prijs/kwaliteit verhouding plus snelle levering

Goede koop, goede services

Nog weinig effect

Het schijnt effectief te werken. Ik ben benieuwd wat het op langere termijn doet. En of het echt werkt of alleen in combinatie.

Duidelijke site. Vlot geleverd .

Erg goede ervaring en nieuwe producten om immuunsysteem te ondersteunen.

De producten bestaan uit natuurlijke bestanddelen met goede beschrijving waardoor je een goede keuze kan maken. Ook een plus is de supersnelle levering. Nog suggestie! Graag een oplossing verzinnen om toch de kortingsdoppen van € 2,00 toch op te sturen en aan de klant restitueren.

snel besteld en snelle levering

om de paar maanden doe ik deze verbrander bestellen en zeker hij werkt.

Mijn ervaring is goed

Geweldig.

Fijne producten. Binnen 1 dag geleverd via post nl.

Na mijn vraag kreeg ik direct antwoord en advies. Producten zijn hoogwaardig!

Goede service en snelle levering

Zeer tevreden over de producten

Goed product; vlotte levering

Goed product; vlotte levering

Excellent products

Excellent products and fast delivery

Goede prijs snzl en een kadootje

tot hiertoe ok.

tot hiertoe goed . ik wacht nog op de rekening , om te kunnen betalen op de manier die voor mij het beste is , vermits ik een oude computer heb , en alleen met een overschrijving kan betalen bij mijn bank . Al die toestanden om pdf te openen , en daarvoor iets te installeren op de computer gaat niet meer ,

Prima producten, en snelle verzending.

erg goed product en prijs

goede ervaring snelle verwerking en gratis verzenden super

Heel tevreden

De bestelling van het product was snel gedaan, na afloop betalen, snel bezorgd! Heel tevreden.

goede producten

de levering van de producten is zeer goed. ook de prijs

154 Industrieweg D

Best 5683 CG