Ben super tevreden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen alles is in orde zoals het moet zijn

Eerlijk waar aangenaam verrast.

Niet alleen hadden ze uit zichzelf twee potten van iets dat ik had besteld verwisseld tegen een voordelige enkele pot met dezelfde hoeveelheid product, krijg ik de volgende keer korting wanneer ik de code op de deksel invoer en daar naast kon ik kiezen uit twee producten die ze niet willen verspillen met een hoeveelheid tot de uiterste datum. Dat is toch een ontzettend goed idee. De bestelling was er ook in no time. Echt heel tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik ben er heel tevreden over

Ik smeer mijn voeten iedere dag met het smeersel van jullie in en ik vind ik gebruik al een tijdje mijn voeten voelen heel zacht aan en de eelt word ervan minder een heel prima product ik ben er heel tevreden over echt een aanrader

Snel en netjes geleverd

Cranberry met probiotica

Prima product, koop t voor een vriendin en die heeft er goed baat bij!

bevalt goed

slaap er wel op

Convinced

I'm satisfied and the order was shipped quickly! Keeping promises, ease of use, and getting a discount are what we customers look for.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? I can't find some vitamins with you! I hope you'll expand your supply range! And please let me know when you add a new vitamin?

Goed snel geleverd

Ik ben blij met mijn pea 400mg

Ik heb neuropathie hier voor gebruik ik pea in combinatie met Magnesium, de pijn in mijn voeten en benen is dragelijk geworden

Goed geregeld

Ik heb het besteld en snel bezorgd, Top!

Goede producten!

Ben erg tevreden over Golden Naturals. Je weet dat je een kwalitatief goed product krijgt, zoveel mogelijk biologisch. Dat kost wat meer als wat je ook in elke Kruidvat, DA en wat dan ook kunt krijgen voor kleine prijsjes. Maar dan heb je dus de chemische variant te pakken en het is de vraag of je dat moet willen. Bovendien hebben ze bij Golden Naturals regelmatig leuke acties, waarbij de pijn in de portemonnee ook nog mee valt ;-)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De smaak is van sommige pillen niet prettig en ze zijn ook aan de grote kant. Heb zelf geen moeite met pillen slikken, maar ken genoeg mensen die dat wel hebben. Die krijgen dit niet weg.

Fijne site, Fijne producten, snelle levering

Goed product, snelle levering

Al vaker besteld bij Golden naturals, ben heel tevreden

Fantastisch.

Door de supplementen van Golden Naturals zijn mijn bloedwaarden sterk verbeterd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Helemaal top!

Fijne winkel

Het supplement helpt niet tegen mijn klachten helaas

Gemiddeld 3 sterren, want bezorging 5 sterren, werkzaamheid 1 ster.

Prima product

Prima product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd snelle en correcte levering en mooie aanbiedingen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima producten. Sommige tabletten erg groot

Ben zeer tevreden

Telkens snel en correct.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee hoor.

Super snelle bezorging

Ik gebruik al lang deze golden naturals supplementen en ben er heel blij mee!

Golden naturals heeft de top kwaliteit in de vitamine en mineralen ik vertrouw helemaal

Ik ben zeer te vreden

154 Industrieweg D

Best 5683 CG

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire