Nadat iets niet meteen goed ging, werd er heel snel gereageerd op de mail, respectievelijk opgelost. Prima producten, gebruik het nu sinds een half jaar en heb weer een nieuwe besteld.
Persoonlijk vind ik dat een multivitamine heel erg tanken en slechte smaak hebben Maar ja alles voor de goede vitamine
Tevreden over dit product, snel geleverd ook
Kreeg gelijk meer lucht
Van bestelling tot levering top. De werking is altijd top. Heel erg tevreden
Het product heeft het onderhoud en verzorging van mijn voeten en been op een ander en veel beter plan gebracht. Wel moet ik jullie informeren, dat ik een zeer gelijkend, qua samenstelling en viscositeit, heb gevonden dat aanzienlijk voordeliger is. "Cien", voetverzorgende creme (met urea). Dit ga ik testen en kies daarna voor welk product ik verder zal gaan. Ik elk geval hartelijk dank voor de goede zalf die wij voor zo lange tijd en sinds kort ook onze kinderen, met veel plezier hebben mogen gebruiken.
Jullie zijn gewoon goed; echter, ik ben oud en heb meestaal geen zin om jullie vragen te beantwoorden. C’est tout.
niet echt tevreden over de probiotica
Fijn product voor een goede prijs. Ook snelle levering.
Ik probeer bij de plaatselijke drogist te kopen maar die heeft steeds minder in de schappen staan! Bij Golden Naturals is van alles probleemloos te bestellen, met een snelle levering!
Gebruik ze 1x per dag en het houdt de boel soepel.
Deze magnesiumtabletten gebruik ik al jaren met goed ervaring dus.
Alleen maar goede ervaringen. Er zijn goede aanbiedingen en snelle levering
Unproblematische Bestellung, schnelle Lieferung, tolles Produkt.
Naast dat het middel helpt,ook zeer te spreken over de termijn van levering die n.l erg snel was. Top.
Onrustige benen weg
Ik ben heel tevreden met de producten, ze leveren het gewenste effect.
Wat een fijn merk! Snelle levering, goede kwaliteit en hele vriendelijke en behulpzame klantenservice. Ik haal al mijn supplementen hier.
Ik slik nu circa 4 maanden tabletten tegen haaruitval en merk nog weinig resultaat. Overige producten gebruik niet
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Vervelend om te vernemen dat u nog weinig resultaat heeft. Omdat ieders lichaam anders is, is het niet direct te zeggen, waarom beoogde resultaten (nog) niet behaald worden. Blijf het nog even proberen en dan hoop ik van harte dat je de positieve werking er alsnog van zult ervaren. Wens ik je verder een mooie dag en wellicht tot een volgende bestelling. Met gezonde groet, Kelly
Mijn bestelling is retour gegaan omdat ik door onoplettendheid het verkeerde had besteld. Over de producten van Golden Naturals ben ik dik tevreden, maar helaas ging het crediteren en terugstorten niet helemaal naar verwachting. Via de track & trace kreeg ik melding van het aflevermoment bij Golden Naturals, maar daar leek het dagenlang alsof er niks geretourneerd was. Wat jammer was dat bij telefonisch contact toch de oorzaak bij PostNL werd neergelegd en de mogelijkheid dat er bij Golden Naturals zelf intern misschien iets was misgegaan niet bij ze opkwam. Uiteindelijk is het goed gekomen en blijf ik de producten van Golden Naturals gebruiken.
Recensione originale
Geheel mijn fout dat ik een verkeerd product had besteld. Ik heb dit volgens aanwijzing op de site voor geretourneerd. Uiteraard voor eigen kosten. Ik kon daarbij kiezen voor ophaalpunt in Best of direct bij Golden Naturals bezorgen. Dat laatste was duurder, maar geeft dan meer zekerheid dat het snel en op het juiste adres aankomst. De app van PostNL liet weten dat het pakketje bij Golden Naturals was afgegeven. Dus dat is goed gegaan. Vervolgens geen bericht over creditering of terugbetaling. Na email contact bericht dat ze niet weten of het pakketje wel is ontvangen. Inmiddels 9 dagen dagen na bericht van PostNL dat het pakket is afgegeven nog geen terugbetaling. Jammer van deze slechte service, want ik ben op zich tevreden met de producten die Golden Naturals biedt. Maar de retourverwerking laat te wensen over.
Ik bestel al een tijdje bij golden naturals, het is altijd op tijd.
Deze vitamine d druppels die vindt ik goed en verneem dat het helpt beter dan de vit d pilletjes (ander merk pilletjes) Deze vit d druppels zijn mij ook aanbevolen Kocht ze altijd al bij de etos maar die is er helaas mee opgehouden daarom via internet besteld
Alle bestellingen zijn correct afgehandeld en netjes verpakt verstuurd en in goede staat ontvangen.
Ben zeer tevreden van de supplement van Golden Naturals
154 Industrieweg D
Best 5683 CG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire