Ben tevreden

Zeer snelle levering

Excellent

Professional,

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijke website, vlotte levering.

mooie duidelijke site

Bestellen en levering zijn prima.

Snelle levering duidelijke informatie

Snel en keurig geleverd. Resultaat kan ik nog niks over zeggen vanwege kort gebruik. Had alleen geen phynoxethanol in de crème verwacht omdat t voor mijn gevoel uitstraalt dat t allemaal natuurlijke gezonde producten zijn

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alleen natuurlijke gezonde ingredienten gebruiken

Snel

Fijne snelle levering

Snelle service , goed product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Een goed produkt, tegen een scherpe prijs, snel bezorgd !

Een goed produkt, tegen een scherpe prijs, snel bezorgd !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Maak meer reclame, ik heb jullie nu gevonden via een aanbeveling door een kennis.

Gewoon echt gouden producten

Levering echt de volgende dag. En het belangrijkste, mijn toch wel zware depressie overwonnen met deze supplementen. Met grote dank aan mijn therapeut, die altijd stand by was. Ik mag er niet aan denken hoe mijn gezin er had kunnen uitzien zonder deze producten

Besteling

Besteling is zeer goed verlopen,correct op tijd en met Klara kon ik nog even uitstellen van betalen. Effect van de medicatie voel ik nog niet omdat ik dit nog maar een week neem. Maar denk dat het tochninvloed heeft op mijn verbranding van mijn voedsel .

Ben zeer tevreden!

Heb een aantal supplementen besteld bij Golden Naturals en ben er zeer tevreden over! Snelle verzending, supplementen helpen me inderdaad bij gemoedstoestand, heldere geest en voel me ook energieker gelukkig! Bedankt Golden Naturals! Ook heel leuk dat je korting krijgt bij je volgende bestelling:)

Vlotte en nette verzending

Vlotte en nette aflevering.

good experience

fast delivery, good product.

Product moet ik nog beoordelen, heb het nog maar paar dagen gebruikt

Mooie en duidelijke webshop

Mooie webshop met kwaliteitsproducten, verzendproces en verzending snel afgewerkt. Een tevreden klant.

Top ervaring

Gemak van bestellen en betalen, goeie producten en zo snel geleverd als beloofd. Ik ben prima tevreden, top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top, net als vorige keren.

De rode gist rijst was er de volgende dag en ze zijn goed in te nemen.

vlot en soepel geleverd

was al bekend met Golden Naturals en had een herhaalbestelling. wat opvalt is de passende maat van de verpakking, fijn ihkv duurzaamheid.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geef bij opgeven dopkorting aan dat er 1 dop per product gebruikt kan worden.

Prima bedrijf,goede producten

Makkelijke site, snelle bezorging.

Vlotte levering

Het bestelde product was snel binnen,helaas krijg ik reactie op de gel en kan m hierdoor niet dagelijks smeren

Alles tip top in orde , snelle afhandeling !!

netjes en snel

Het product is goed en heb het gevoel dat mijn haar er voller en sterker van wordt

Iets besteld en vlot geleverd.

Prima.

154 Industrieweg D

Best 5683 CG

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire