Super .

Snelle levering en een goed product .Voor een zachte prijs. Hier ga ik vaker bestellen .

1e keer twee tabletjes was teveel. Daarna 1 tabletje was goed maar nu werkt hetniet zo goed dus

Dus misschien toch weer 2 pillen innemen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Erg uitproberen -of 2 pillen

Sympathiek bedrijf en idem dito produkten

Ik bestel steeds vaker mijn supplementen bij dit bedrijf. Bij andere vergelijkbare merken wilde ik nogal eens maagklachten krijgen. Bij deze produkten heb ik dit niet en de resultaten zijn goed. De samenstelling van de produkten vind ik goed, er wordt vaak aanvullend met kruiden gewerkt.

Top producten

Wij gebruiken het voor onze honden heel blij mee en onze honden ook ze doen het top!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijn bedrijf en erg goede supplementen. Van mijn artrose heb ik geen last meer, erg fijn.

De bestelling

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima website goede service Heerlijk zalf voor je spieren gebruik ook voor mijn rug Ontspant geweldig Al jaren klant

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel ontvangen, maar werkt niet

Ik smeer de creme, maar deze verwarmt niet.

Minder pijn na gebruik ivm nek artrose

3x daags smeren ivm nekartrose en gespannen spier in nek helpt bij het vrrlichten vzn de pijn

Top !

Het is nu de 2e keer dat ik de D-manose van Golden Naturals met succes heb ingezet. Andere merken doen het bij mij niet. Dus ik ga door met de onderhoudsdosering en hoop het hiermee ook nog te voorkomen. Blij mee !

snelle service, vriendelijke hulp

nog een aantal dingen aan het uitproberen maar veel vertrouwen in de kwaliteit

Geweldig.

Goede supplementen, makkelijk in te nemen. Goede prijs,kwaliteit en kwantiteit verhouding.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee.

Vlotte levering en goed product

X

Prima product

Prima product en het werkt

Snel, zonder gedoe

Eenvoudig bestellen, betalen en ontvangen

Wat twijfels, maar er waren ook goede middelen.

Beste mensen, Ik heb bij u vitamine C gekocht waar ik de vorige keer in de winkel dezelfde vitamine kocht ook uw merk en dit waren harde pillen, toen ik direct bij u bestelde kreeg ik in de vorm van een capsule. Een capsule is minder goed als een harde vitamine C, dus dat vond ik jammer. Verder kocht ik BACOPA BRAIN SUPPORT dit waren maar 60 capsules, ik dacht dat het er meer waren. De andere middelen werken ben ik tevreden hoor, maar jammer dat u de vitamine nu in capsule vorm verkoopt. Groet, Peter van Elswijk Ter Heijde 0645688970

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven.

Fijn product

Gebruik het al jaren. Tabletten lossen snel op en zijn vrijwel smakeloos dus geen onnodige toevoegingen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Lastig mee te nemen op vakantie die potten maar ik weet niet hoe dat op te lossen is. Nu neem ik alleen de blisters mee van andere merken (sorry) en de golden naturals laat ik thuis.

Niet zo fijn

Het product geeft een heftige huidreactie op. Bij meerdere mensen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kans op reactie beter vermelden

Alles klopt

Snel geleverd, vertrouwen in de producten door het vertrouwenwekkende bedrijf dat er achter staat, gezien de goede website en goede afhandeling.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Snelle levering, betere deal dan in de winkel

Ik vindt ze super

Super vooral als ze in capsules te krijgen zijn

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer capsule vorm

Snel geleverd. Top

Goed product goed product…………………

Top service bedankt

Top service bedankt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Werkt echt

Ik gebruik ze nu al ruim een half jaar en het werkt echt, ik ben zeer tevreden.

vlugge bestelling

ik heb de bestelling doorgegeven daarop kreeg ik de afrekening + melding voor ontvangst alles correct en afspraken na gekomen 1 ste maal dat ik een bestelling doe bij "GOLDEN NATURALS" hopelijk volgende bestelling ook zo

Een bekend én goed recept.

Jarenlang getobt met zinkzalf + talkpoeder met zink en dat hielp wel, maar lang niet zo goed als deze vloeistof. Het stinkt wel even, maar het aanbrengen gaat heel eenvoudig en werkt idd goed. Bovendien kan je ook je schoenen ermee inspuiten. Echt een aanrader, of op zijn minst een keer proberen.

Industrieweg 154 D

5683 CG Best

Over Golden Naturals

Golden Naturals B.V. is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Golden Naturals worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten, apotheken én online.