Merk er nog niets van

Ja ik weet het niet

Niet tevreden na jaren van wel tevreden

Ik had e probleem gemeld ivm myn laatste bestelling, nl dat ik een niet voliedig gevulde pot vit K2/d3 180caps had 0ntvangen. Hy weegt nl veel minder dan normaal. Ik heb spytig genoeg gn volledige pot meer om te vergelyken doch 100caps K2/d3 wegen by my meer dan de zogenaamde 180 caps die ik ontving. Ik ben hierover al dagenlang aan het over en weer mailen met Kelly. In haar laatste mail liet ze me weten dat e volle pot by haar evenveel weegt als de pot die ik ontving (112g). Ik heb haar gevraagd om my een foto te bezorgen vd volle pot deksel ernaast op de weegschaal als bevesting vh gewicht vermeld in haar laatste mail. Ik wacht nog steeds. Ik ben een jarenlange trouwe klant. Heb niet t gevoel dat ik au serieux genomen word en dat voelt teleurstellend. Of ik nog klant blyf, tja, dat moet nog blyken. Mvg, Rose Finoulst

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie myn uitleg hierboven

Het is anders

De samenstelling van de Souplesse hot gel is anders. Veel dunner dan eerder.

Goede ervaring

Ik heb reeds enkele bestellingen gedaan bij Golden Naturalis en ben tevreden over de service

Ben net begonnen

Zeer tevreden.

Prima producten

Magnesium en vit B12

Goede en snelle service

Zekers

Jammer dat je zoveel pollen per dag moet nemen.

Long capsules zijn geweldig

Sinds ik de long capsules neem,heb ik veel meer lucht. In 1 klap geweldig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Heb ook de slaap capsules, die werken niet bij mij

Minder last van de gewrichten

Krijg er maagklachten van

Het helpt goed en ik zie verbetering

Nvt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik vind hem wel erg duur

Blij met aankoop.

Heel blij met de aankoop! Veel zalven geprobeerd maar met Naturalize zalf de beste aankoop!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Hele fijne crème tegen eelt voeten

Vanwege hallux valgus aan mijn voeten heb ik op een aantal plaatsen veel last van eeltplekken die behoorlijk groot en heftig zijn, gepaard gaand met pijn en roodheid (soms ontstekingen) door wrijving, omdat grote teen en die ernaast te dicht tegen elkaar aan zitten. Aan die eeltplekken wilde ik met name iets doen, omdat het maakt dat veel lopen pijnlijk is met regelmaat. Daarom in de nacht 'teenspreiders' op de bewuste tenen, zodat ze weer af en toe wat meer ruimte hebben, om te genezen én omdat dit prettig aanvoelt die periode steeds. Overdag in schoenen is dat lastiger, het maakt dat je minder ruimte in je schoenen hebt. Nu een poosje terug dus na een tijd lang klachten ook begonnen met Neuturalize eelt en kloven crème die hier verkocht wordt. De crème smeert heel prettig en er zit een prettige, niet overheersende, geur aan. De tweede teen naast de grote (daar zat eerst een likdoorn die ik behandeld heb en weg kreeg), is al echt behoorlijk verbeterd intussen, klachten nog niet weg maar gaat wel een stuk beter. De grote teen was en is veel heftiger 'aangedaan', dus dat zal tijd vergen. Wel voelt de crème ook daar zeer fijn aan en wordt het eelt na smeren tijdelijk zachter, waardoor het 'schuren' tegen de andere minder is op die momenten. Met de crème en de 'teenspreiders' erbij, is het in elk geval zeker wat aan het veranderen. Hopelijk zal ook de huid van het eelt en daaromheen op de grote teen, uiteindelijk alleen maar beter worden. Die is nog vaak aardig pijnlijk. Ik denk dat ik veel te lang heb doorgelopen met de klachten zonder echt wat te ondernemen, plus de Hallux Valgus is vrij ernstig, dus ik verwachtte ook niet dat het alweer opgelost zou zijn. Ik blijf smeren in de hoop dat het uiteindelijk ook met de grote teen op zijn minst wat beter zal worden, maar liever nog helemaal zal verdwijnen. Hoe dan ook ben ik blij dat ik deze crème besteld heb en gebruik. Bedankt Golden Naturals!

veel goede keuzes

ik heb al een hele tijd vele producten van Golden Naturals als dit niet bevalt had ik nooit bij besteld en zeker geen 14 producten. mijn ervaring is super goed en snelle levering, probeer en overtuig jezelf.

Heel goed. Was een goede keus.

Zie boven.

Keurig afgeleverd

Heb de bestelling keurig op tijd en netjes afgeleverd gekregen.

Keurig volgens afgesproken altijd

Hele snelle afhandelong. Prima producten. Goed geprijsd. Helemaal niets op aan te merken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super tevreden met service en producten!

Al meerdere bestellingen gedaan bij Golden Naturals. Altijd is de bestelling binnen enkele werkdagen binnen. Ook is de kwaliteit van de producten zelf zeer goed. Ik ben inmiddels groot fan!

Gewoon geweldig.

Ben blij met mijn bestelde vitamine producten. Ik ga ze de volgende keer, als ze op zijn, zeker weer bestellen.

Prima product.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Veel baat bij het product.

Héél goed

Ik koop graag bij Golden Naturals. de producten zijn héél goed ennalles zijn verzorgd zoals het hoort!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? doe zo verder

Uitstekend product

Ik heb het al eerder besteld en hen de benen gel nu weer gekocht omdat het goed werkt.

Werkt gewoon

Cholesterol gezakt en goede bloedwaarden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Industrieweg 154 D

5683 CG Best

Over Golden Naturals

Golden Naturals B.V. is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Golden Naturals worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten, apotheken én online.