Laden reviews...
600 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten bevestigen consequent snelle levering en goede productkwaliteit. Er wordt veel lof gesproken over het gemakkelijke bestelproces en het brede assortiment. Enkele opmerkingen gaan over terugbetalingen of gewicht, maar de algemene tevredenheid blijft hoog.
goede ervaring.
Vlijmen
Pakketje is snel ontvangen
Cees
Papendrecht
Ik gebruik het al een paar jaar en het bevalt me uitstekend
6 August 2026
Carla
Huizen
het enige minpunt is de 2 euro korting die d.m.v het invullen van een code die op de knop van het artikel staat in te vullen, dit nummer word niet geaccepteerd in het betreffende vakje, dit geld voor alle artikelen van Golden Naturals !!!!
5 August 2026
Vera
heerlen
Goedendag Vera, Bedankt voor uw review. Gelukkig maar 1 minpuntje :-)
Maar dat is uiteraard niet de bedoeling. Er is ook geen storing geweest of iets dergelijks. De codes kunnen soms lastig te lezen zijn. Mocht het een volgende keer weer gebeuren, neem dan even contact op met onze klantenservice, dan kunnen we je hier meteen bij helpen.
Wensen wij je een fijne dag en natuurlijk graag tot een volgende keer.
Met gezonde groet, Kelly
Ik gebruik al jaren supplementen van Golden Naturals, want dat bevalt goed. Naast vitamine K/D ook C en magnesium. Allemaal van goede kwaliteit.
5 August 2026
Corien
Uithuizen
ik kan nu door slapen tot de wekker gaat
3 August 2026
Jan
Acquoy
Site makkelijk te vinden, makkelijk te bestellen en snel geleverd.
3 August 2026
Jan
Wormer
Happy & tevreden
2 August 2026
Helena
Alkmaar
Website, betaling, levering zijn allemaal goed. Producten top. Je moet wel geduldig zijn en uitkijken naar kortingen die regelmatig komen, anders betaal je teveel als je de week erna terug naar de prijs komt kijken en dat baalt dan.. daar zou toch een ledensysteem voor mogen zijn.. maar verder goede shop!
2 August 2026
Donald
Tienen
Goed kwaliteit
1 August 2026
Celia
Goes
Hou op met dat tijdrovende gezeur elke keer. Het product is prima maar steeds die ervaring invullen komt me de keel uit. STOP ermee.
Ophouden met zeuren
1 August 2026
Mr. J,M,
Enschede
Toch bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent met het product.
Deze uitnodigingen worden automatisch verzonden. U kunt ze een volgende keer gewoon negeren en als niet verzonden beschouwen.
Wij wensen u een prettige dag, en zien u graag terug.
MVG, Kelly
Snelle levering, veilig en discreet verpakt.
Hendrie
SLAGHAREN
Van de medicatie van de huisarts ging heel mijn lijf pijn doen. Toen zijn we begonnen met jullie product en de medicatie langzaam afgebouwd. Nu alleen nog bloeddruk support en de pijn wordt steeds minder. Weer zin in het leven.
Hans
Bergschenhoek
Dat zijn geweldige berichten! Wat fijn om te vernemen dat u er zo positief op reageert :-)
Ga vooral zo door, en geniet van het leven!
Altijd snel en duidelijk
Jasmijn
Dieren
Slecht
Beveelt niet aan
29 July 2026
Jw singels
Amsterdam
Bedankt voor de review. Ik zag dat u al contact heeft gehad met onze klantenservice en dat het pakketje opnieuw is verzonden. Het betreurt ons ook, als een pakketje niet of niet op tijd aankomt. Helaas is dat buiten onze macht om. Maar we lossen het altijd op, zo ook nu, en heeft u toch uw pakketje ontvangen.
Graag tot een volgende keer.
Topproducten
zeer positief
28 July 2026
Christian
belgië
Ik bestel regelmatig supplementen bij Golden Naturals en ben tot nu toe zeer tevreden.
26 July 2026
Harald
Sudwest Fryslan
Van bestelling tot levering werkt alles geweldig. En de producten zijn echt een aanrader
26 July 2026
Angelika
Uden
Vlugge levering
25 July 2026
Helga
Baarn
Artikel doet wat nodig is.
Nee
25 July 2026
Conny
Hulsr
Prima produkt en service !
Neen
24 July 2026
Jean-marie
Gooik
De ene dag bestellen, de andere dag reeds binnengekregen! Super! Houden zo!
23 July 2026
Tinie
Klundert
Goede prijs en snelle levering. Dik tevreden over de verschillende producten
23 July 2026
m.p.j.
GOES
Golden Naturals B.V. is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Golden Naturals worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten, apotheken én online.
Industrieweg 154 D
5683 CG Best