begin maar pas

Levering was ok

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Erg tevreden over het product

Effect van het product is redelijk snel voelbaar.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Snellere levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

daar niet veel woorden voor nodig, goed

goedzo ga zo door

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Voor mij een goed merk...Vitamine C vind ik erg goed...Zeer snel geleverd...

top

overzichtelijke website, vlotte bestelling en vlugge levering

Gel werkt voldoende

Lekker warm en het werkt

prima snelle levering

Jullie zijn toppers

Vele webwinkels kunnen en moeten een voorbeeld aan jullie nemen. Hier valt niets aan toe te voegen

Snel en accuraat.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering van de producten, helaas verkeerde pakketje gekregen. Via chat gemeld omdat het weekend was. Maandag al reactie, producten al weer verzonden ! Super!!! De producten zijn top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

goede communicatie en snelle levering

Fantastisch!!

Levering super snel en alle producten van golden naturals echt fan van! Silicium echt een aanrader! Gebruik het nu 6 maanden en mijn haar is echt dikker en gedonder geworden.

Door een foutief huisnummer (mijn fout) was mijn pakketje niet afgeleverd maar retour afzender gestuurd. Email verzonden en nog dezelfde dag is het opgelost. Heel fijn !!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede verpakking en vlotte levering

Prima ervaring met product tegen hooikoorts

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Correct en tijdig geleverd.

Correcte beschrijving en geleverd volgens belofte.

Product doet wat het beloofd

Goede ervaring met deze producten.

Vlot en top

Goede producten , die resultaat bieden.

Ik ben niet tevreden met het product

Mijn man gebruikte het product, maar we zagen na hem geen verandering om het in dezelfde staat te verwijderen

Prima shop

Makkelijk besteld, snel geleverd. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede en snelle bezorging.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. Al verschillende keren bij jullie besteld en deze werden steeds vlug en correct geleverd.

Goed product, goede en snelle verzending

Zeer tevreden over het gekochte product. Snelle verzending.

I recommend Golden Naturals fast shipping

I ordered the product, it arrived very quickly after only 2 days. At the moment, I've been testing the product for a week, so I don't have a precise evaluation of the tablets yet.

Goede service en snelle bezorging.

Industrieweg 154 D

5683 CG Best

Over Golden Naturals

Golden Naturals B.V. is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Golden Naturals worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten, apotheken én online.