Goede service en snelle bezorging.

snelle en correcte levering

- gemakkelijk om het product dat je nodig hebt, op de website te vinden - wordt snel en correct geleverd - mijn product is duur, maar hoop dat jullie het op bepaalde momenten in promotie zetten

• Heb je nog tips of verbeterpunten? prijs van het product dat ik kocht, is duur en ik vind het nooit in promotie

Uitstekende service

Zie boven

Produkt snel ontvangen

Prima product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Prima snelle aflevering

Aflevering binnen twee dagen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Tot nu toe goed

Ik kreeg een tip van een klantje uit mijn winkel op over te gaan op Golden Naturals voor de overgang. Ik ben nog maar een paar weken bezig en heb het idee dat het al wat helpt tegen de vele opvliegers die ik had. Het zijn er wat minder en ik heb goede hoop dat het nog beter zal gaan. Dus tot nu toe ben ik er blij mee.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Hebben sedert jaren een goede ervaring met dit product bij onze zoon die zwaar gehandicapt is.

Alles goed gegaan super

Simpelweg Fantastisch !

Simpelweg Fantastisch ! en Snel !

Snelgeleverd en kwaliteits produkten, alles ok !

Super tevreden

Ik ben blij mee met deze product .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Erg onduidelijk, dat je met 2 producten 1 gratis er bij krijgt. Dat viel dus behoorlijk tegen

Gebeld voor de duidelijkheid.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter aangeven qat precies de aanbieding is!

Snelle levering goede communicatie

Zeer goed !

Alles perfect

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke uitleg wat alles inhoud. Helemaal snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De ene avond besteld, de volgde dag in huis. Echt geweldig!!

TOP

Alles zoals beloofd !!!

berouwbaar en snel

fijne firma om producten te bestellen. Soms zelfs een klein extra presentje in de verpakking bijgesloten, daar worden we blij van.

Kon niet beter

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Mooie actie, en snel bezorgd..

Betrouwbaar

We heben ook een dop je voor dat we ging kopen bij jullie, maar online kopen niet mogelijk verteld graag.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Online kopen meer duidelijkheid.

Zoals het hoort

Ik heb het product, op de aangegeven datum ontvangen en dat was snel. Het was goed verpakt met niet meer materiaal dan nodig. Ik ben zeer tevreden.

Pakket nooit ontvangen!

Er is tot 2 maal toe geclaimd dat mijn pakket is geleverd. Weliswaar op een verkeerd adres, maar bij navraag op dit adres blijkt daar ook niets afgeleverd te zijn. Ik krijg de indruk, dat er een spelletje wordt gespeeld en ik vertrouw dit zaakje niet meer. ik heb mijn geld terug gevraagd en kijk er met argus ogen naar uit.

Zondag besteld, dinsdag ontvangen. Sneller kan niet.

Industrieweg 154 D

5683 CG Best

Over Golden Naturals

Golden Naturals B.V. is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Golden Naturals worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten, apotheken én online.