Snel en goed

Goede creme

Goede supplementen en vitamines

Gebruik dit merk al jaren , door bloedtesten bewezen dat de vitamines goed door het lichaam opgenomen worden , en mijn energie is een stuk beter.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

keurig, correct en op tijd

Ik heb, zoals gewoonlijk, mijn bestelling keurig verpakt en binnen de gestelde tijd ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ga vooral zo door.

Al jaren krijg ik de hulp die ik nodig heb !!

Omdat ik op leeftijd ben ( 85 jaar ) heb ik niet zoveel verstand van alle ontwikkelingen op internet gebied. De medewerksters van Golden Naturals hebben daar alle begrip voor en helpen mij per telefoon met mijn bestelling. Alle lof voor hun begrip en geduld !!!

Fantastic

I have been looking for your product for several years, because it is the only one, that really helps me. So when I found you at last, it was a miracle. The golden naturals pea is helping me with my nerve pains, like nothing else. Thank you, thank you so much And the deliverance was fast and secure Yours sincerely Annette Bonde

Goed!

Het wordt geleverd volgens afspraak. Echter soms moet je ervoor thuis blijven

Groot assortiment, snelle levering en goed bereikbare en vriendelijke klantenservice die in oplossingen denkt en niet in problemen als je een vraag hebt.

Altijd aanrader!

Gebruik div. supplementen van G. N., nooit problemen mee gehad, altijd in perfecte staat en binnen 3 werkdagen uitgeleverd!

Slecht

Bezorging was snel en goed. Product absoluut niet goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Sapje niet meer als slaap siroop verkopen

Vlotte levering, zonder verzendkosten.

Afgelopen zondag artikel besteld wat op dinsdag geleverd werd. Had even twijfels over het kleine doosje maar er zat toch echt de literfles in die ik had besteld. Werd ook keurig op de hoogte gehouden betr. de status van de bestelling.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Bestelling naar tevredenheid behandeld

Duidelijke uitleg op de website, snelle en correcte levering van de bestelling

snel geleverd goed verpakt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Hele snelle levering top !!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima. Niets op aan te merken!

Hoge kwaliteit en snelle levering

Producten van hoge kwaliteit. Met altijd goede dosering van de werkzame stoffen. Het betere merk onder de vitaminen en voedinngssupplementen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Sommige pillen zouden wat gestroomlijnde kunnen. Zoals die van de magnesium.

Alles is goed verlopen en de supplementen zijn goed!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super makkelijke en duidelijke website!

Gevonden wat ik zocht en erg snel bezorgd!

Goede service snel bezorgd

We blijven bij jullie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Helemaal tevreden.

Geen klachten

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Precies zoals ik het graag wil!

Jullie hebben het goed gedaan. Snel, goed op de hoogte gebracht, prima verpakt, klasse!

uitstekend

Het is een super goed merk en het doet wat het moet doen!!!

Snelle levering, prima prijs!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het product was mooi op tijd zoals afgesproken

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Behulpzaam na vraag en snelle levering.

Had vraag over kortingsdop en hierop snel reactie gekregen. Levering was ook binnen 24iur.

Nog steeds goed

Men levert snel en goed. Er zou alleen al in het bestelproces al meer rekening kunnen worden gehouden met mogelijkevafwezigheid op de dag van de bezorging door in het bestelproces daar al rekening te houden. Kijk maar eens bij concenten zoals body en fit die dat wel doen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Industrieweg 154 D

5683 CG Best

Over Golden Naturals

Golden Naturals B.V. is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Golden Naturals worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten, apotheken én online.