Snelle leveringen en mooie aanbiedingen

Ik ben blij met de snelle levering en ook met de regelmatige aanbiedingen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke website en snel verzonden! Zeker voor herhaling vatbaar!

Ja goed.

Ik had wat buikpijn gehad maar geen spierpijn dus en toen ben ik er mee gestopt, maar dat weet ik niet of dit aan mij ligt i.v.m. mijn darmen dus.

Snel en goed

Snel en goed geleverd en voldoende geïnformeerd over de zending.

super

super attend , bravo

Altijd snelle en correcte aflevering

Probleemloos alles correct ontvangen

Besteld en 3 dagen alles voor de deur hmmm bij de buren en een meling op GSM

• Heb je nog tips of verbeterpunten? 10

We hadden wat besteld bij Golden Naturals, bleek dat het verkeerde in de doos zat, mailtje gestuurd binnen 2 dagen het bestelde artikel thuis, plus een retour beschrijving. Echt super keurig geregeld zonder poespas echt geweldig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Dit merk was door de diëtist aanbevolen. Snel besteld en volgende dag geleverd. Super snelle service. Moet het product nu een tijdje testen om te zien of het voor mijn situatie werkt.

Snelle bezorging

Snel

Snel verzonden en ontvangen

Snelle zorgvuldige levering.

Makkelijk besteld, snel in huis, zorgvuldig verpakt.

Goede service.

Ik neem dit product nog een week . Dus go door

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle en duidelijke bezorginformatie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prijs en kwaliteit is super

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en werking van het supplement. Tevens is de prijs betaalbaar en de levering erg snel. Echt Top!

Minder opvliegers

Snelle service.!!

super goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles bij de bestelling loopt opperbest. Mooie duidelijke website. Interessante kortingen. Vlot om te bestellen. Tijdig en correct geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alles was ok. Graag vaker kortingen

Enige dat het geen 10 is is omdat er geen pakbon bij de bestelling zat. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Eerste wat je doet bij bestelling uitpakken is controleren of alles erin zit.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven. En vraag me de producten te beoordelen als ik ze heb gebruikt, kan ik na een paar dagen toch nog niets over zeggen? Probeer het over 2 maanden nog een keer zou ik zeggen.

Snelle levering en leuke acties

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles op tijd en goed ontvangen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik ben ontzettend tevreden!

Zeer prettige en persoonlijke benadering. Coulant en meedenkend.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee.

altijd goed

makkelijk te bestellen. snelle levering. krijg direct een mail. prima ga zo door

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De bestelling en levering was prima

Ik ben nog maar net met dit voedingssupplement begonnen dus kan er nog een oordeel over geven. De reactie die ik gehoord heb zijn prima dus ga het uitproberen. Misschien een andere leverancier die de spullen aan huis breng, want mijn bestelling bij de buren over de schutting gooien is niet zoals het hoort.

Top !

Gebruik ik al jaren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zo doorgaan

Industrieweg 154 D

5683 CG Best

Over Golden Naturals

Golden Naturals B.V. is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Golden Naturals worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten, apotheken én online.