Keurig verzorgd!

Snel geleverd, ben fan van het merk Golden Naturals! Juiste samenstelling, altijd vernieuwend!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen!

Top vitamines

Fijne goede service, netjes op tijd geleverd en al jaren super tevreden over de vitamines.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed product en zeer snelle levering

Deze tabletten al eerder gehad en heel tevreden over. Besteld en de volgende dag al in huis.

Tevreden.

Maar de levertijd bij mijn laatste bestelling was wel wat lang, nl. 2 werkdagen later. Bij sommige mensen is dit misschien een minpunt. Groetjes,

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Naar fraude toe: product kan gemakkelijk zonder dat dit zichtbaar is uit karton gehaald worden en er weer in gestopt worden. Misschien verpakking aanpassen. gemakkelij

netjes geleverd

Het door mij bestelde goederen heb ik ontvangen zonder vertraging.

Kwaliteit snel in huis

Goede kwaliteit producten, snelle verzending. Aanrader.

snel en goed

Altijd goede producten en snelle levering. Regelmatig goede aanbiedingen

Goede producten

Goede producten die echt iets voor je doen. Groot assortiment, goede aanbiedingen en snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Blijf zoals jullie nu zijn:)

Mijn ervaring is dat als op tijd besteld dan komt het de volgende dag echt top

zie sterren

zie sterren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke informatie en snelle levering

Subliem

Subliem

Super product

Ik had veel last op mijn oren en heb op verschillende manieren om de lasten weg , maar ik kon het niet helemaal lukken,gelukkig heb de ondersteuning tablet voor de gehoord van Golden Naturals gebruikt en snel de pijn is weg en elke dag wordt beter daarom ben in k erg blij mee.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Hele duidelijke website en vlotte levering.

Prima. Goed afgeleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede producten en mooie kortingen

Betaalbaar dus. Belangrijk een Nederlands product, gemaakt van goede grondstoffen. Mooie aanvulling op ons voedsel. Het houd zolang mogelijk de dokter buiten de deur.

Niks op aan te merken

Geweldige webshop

Alleen jammer, ik bestelde en kreeg 10%korting.Dat vond ik al fijn. Helaas de volgende dag 25%korting. Net iets te vroeg besteld. Als vaste klant had ik het fijn gevonden als jullie mij daar op hadden geattendeerd. Verder erg tevreden.

Fijne vitaminen. Snelle verzending

soepel en snel

De levering kwam snel en vragen achteraf werden adequaat behandeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestelling was snel binnen qua werking van gaba tabletten kan ik nog niets zeggen want slik ze nog maar net.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zoals beloofd, werd mijn pakket keurig bezorgd bij mijn ophaalpunt. Dit weet ik te waarderen.

Mijn ervaring met de aankoop is zeker goed. Hoe het product bevalt, weet ik nog niet. Heb er vertrouwen in dat het naar tevredenheid zal zijn. Hartelijk dank.

Goede prijs, snelle levering

Bestelproces is eenvoudig en snel. Op een vraag betreffende mijn email adres werd heel snel gereageerd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb nog steets niks ontvange

Heb niets ontvange

Industrieweg 154 D

5683 CG Best

Over Golden Naturals

Golden Naturals B.V. is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Golden Naturals worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten, apotheken én online.