De salie capsules werken erg goed

Binnen een maand vermindering van de opvliegers, zowel overdag als 's nachts.

I have been using Souplesse for 15 years and it is magical

Timely delivery anywhere in the world

zeer snelle bezorging en fijn product.

Vanwege de inhoudsstoffen die zo natuurlijk mogelijk en vegan zijn, houd ik erg van de producten van Golden Naturals.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service en producten. Als ik zeker wil zijn om iets goeds in huis te hebben dan haal ik Golden Naturals, ben al jaren tevreden :)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede website en snel geleverd

Ik was met name verrast door de goed werkende site, waarbij ik makkelijk terug kon gaan vanuit de winkelwagen. En de doppen actie is altijd top (korting op volgende bestelling door code op de dop).

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk bestellen duidelijke beschrijving en overzicht snelle levering

Geweldige vitaminen, service en kwaliteit.

Leuke aanbiedingen, geweldige ervaring met deze vitamines. Raad het zeker aan. De levering is altijd netjes op tijd! Heel veel keuze.

Goed en keurig verzorgd.

Goed en keurig verzorgd en snel geleverd.

Groenlip mossel met curcumma

Goede supplementen en snelle levering. Ik ben nu met de tweede pot bezig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Op dit moment niet

Snelle correcte levering

Donderdag mijn bestelling gedaan en heb gisteren her mogen ophalen bij het opgegeven afhaalpunt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering van fijne producten!

Zoals altijd worden de bestelde producten snel en goed verpakt geleverd. Dit keer met een extra pot vitamine C erbij. Deze heb ik nog niet gebruikt.

Snelle levering, netjes verpakt

Product snel geleverd, goed verpakt. Ik ben tevreden!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn eerste bestelling,was een heel goede ervaring

Prima geregeld

Alles is prima geregeld

Helemaal goed.

Uitstekende service

Bestellen en een paar dagen ontvangen zo moet het overal zijn zonder veel poespas

snel en gemakkelijk bestellen

nvt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zending heel goed te volgen en snel geleverd .

Goeie service !!!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snelle en goede levering

Makkelijke website en duidelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

GOOD

Snelle service.

Super snelle levering

Ik had twee potten golden naturals besteld en 2 dagen later kon ik ze al ophalen van het afhaalpunt.. Echt super, ik heb er echt gaat bij. De Hot gel moet ik uit proberen.

punctueel, snel en goed.

Het product, dat wij bestelde, kwam precies op tijd, was keurig verpakt en prettig bezorgd.

Besteld en snel in huis

Zoals het hoort, besteld, duidelijke info en snel in huis.

Product top maar levering niet

De levering was uitgesteld,wat ik begrijp maar toen we de tweede maal niet thuis waren stond ons pakje gewoon in de gang van ons appartement.Iedereen kon het meegenomen hebben.

Industrieweg 154 D

5683 CG Best

Over Golden Naturals

Golden Naturals B.V. is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Golden Naturals worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten, apotheken én online.