Het bestellen en bezorgen ging probleemloos

Het bestellen en bezorgen ging probleemloos

• Heb je nog tips of verbeterpunten? voeg een klein proefje toe

Prima, duurde iets langer dan ik had gedacht

Betrouwbaar en alles in orde

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Niets te klagen!

Niets te klagen!

Goed spul

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top producten en goede service

Ik ben altijd erg blij met jullie uitgebreide assortiment lichaamseigen producten. Het heeft mij geholpen in diverse processen waar m'n lichaam doorheen moest. Tevens hebben jullie een snelle levering van de bestelling. Ik vind jullie Top!

Fantastisch!

Zeer hulpvaardige klantenservice. Bestellen en thuisontvangen ging in dit geval binnen 24 uur.

Voel mij vitaler sinds ik GN gebruik!

Ik ben zeer tevreden over Golden Naturals. Is niet duur en is van goede kwaliteit!

Product niet zoals verwacht

Deze colloïdaal zilver heeft minder ppm, namelijk 15 ppm en is doorschijnend, ik lette daar niet op tijdens de bestelling. Ik heb anders altijd 20 ppm en die is lichtbruin gekleurd, zoals het volgens mij ook hoort te zijn.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee hoor

duidelijke website, fijn dat je de korting van de doppen nu ook digitaal kunt inwisselen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima,op tijd bezorgd volgende dag..verder nog geen vergelijking,voor 1e x besteld.

1e x hier besteld. Na bestelling volgende dag bezorgd,goed verpakt,snel geleverd dus. Dus nu prima.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gratis bezorgd, volgende dag in huis. Top!

Fijn product, in mooi doosje onzichtbaar verpakt.

goed assortiment, snel geleverd

Makkelijk te bestellen, snelle levering en prijs redelijk voor dit kwaliteitsniveau.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja. €2 Potdekselcode kon niet worden gebruikt! Geen plaats gevonden tijdens het bestellen

Mooi product qua samenstelling.

Dat kan ik nu nog zeggen. Eerst een periode gebruiken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Misschien een spateltje bij leveren.

afspraken goed nagekomen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en goede service

Na 1 dag in huis.

eenvoudig en goed

ik weet het nog niet het is de eerste keer dat ik bestel ,en nog maar net mijn eerste pil ingenomen

Erg tevreden

Ik ben zeer tevreden met de winkelervaring, spoedige bezorging en het effect op mijn gezondheid van de supplementen.

het product is geweldig

ik vindt de borage olie van golden naturals een goed medicijn tegen menstruatiekrampen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Goed product en goede service!

vlotte levering

Het door mij bestelde product werd snel en netjes verpakt afgeleverd of het ook werkt kan ik nog niet beoordelen daarvoor heb ik het te kort in huis .

Kwaliteit.

Goede service. Goed product.

Snelle levering.

Als je besteld is het binnen 2 dagen geleverd.

Industrieweg 154 D

5683 CG Best

Over Golden Naturals

Golden Naturals B.V. is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Golden Naturals worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten, apotheken én online.