Positief

Positief

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd, prima kwaliteit.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en correct geleverd, prima communicatie via mail.

Over t algemeen tevreden

Helaas was t dit x niet savonds voor N bepaalde tijd besteld de volgende dag in huis. En de postbezorger wilde t op N ander adres afgeven waar ik nog net N stokje voor kon steken, dankzij me PostNL app was ik alert wanneer t ongeveer kwam en ik op de uitkijk,hihi, stond.

N

M

doen wat is beloofd!

Correct en snel met mijn bestelling, blij mee! Betrouwbaar, goede ondersteuning op een natuurlijke wijze !

Gewoon prima!!

Snel bezorgd volgens de afspraak en netjes vetpakt.

Goede service. Snelle levering. Overzichtelijke site.

Duidelijke site en snelle levering

De spullen zijn snel geleverd en goed verpakt, Enige vorm van aandacht, ik kon niet registreren van te voren,

goed product

bij me helpt goed

Nog geen ervaring

Te kort in gebruik om goed te kunnen beoordelen.

alles ging goed

ik ben nog maar net begonnen met de produkten maar of dat ik er baat bij heb dat kan ik nog niet zeggen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Magnesium, vitamine c

Geweldig zo snel geleverd.

goed product, super service

GN heeft een goed aanbod van mooie, goede producten! Daarbij komt super service, online en "achter de schermen" mbt afhandeling en levering.

Fijn product

Heel,fijn product. Was snel geleverd ook.

Gewoon goed

Altijd goed en snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede levering, goed geholpen bij retour

Het door mij bestelde product was netjes op tijd geleverd. Ik bleek echter het verkeerde product te hebben besteld. Dame aan de telefoon heeft mij geholpen met het plaatsen van het juiste product en adviseren in de wijze van retourneren van het verkeerde product.

Geweldig!

Ik vind deze vitamines altijd geweldig en super!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer snelle levering, heldere website en kwalitatief goed product!

Zeer snelle levering, goede bereikbaarheid en prima product!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima service!

Goed product en goede service!

Voor alles 10 op 10 snelle en correcte levering, uitstekend product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Gemakkelijke website, goeie afhandeling én snelle levering

Gemakkelijk om het juiste product te vinden. Goede afhandeling van de bestelling. Zeer goede prijzen. Snelle levering. Meer moet het niet zijn !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De bestelling en levering vlot gegaan!

Heb de vitamines die ik besteld had nog niet gebruikt omdat de oude nog niet op waren dus kan daar nog niets over zeggen. Maar mijn eerste bestelling is vlot een prima gegaan!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee op dit moment niet

Industrieweg 154 D

5683 CG Best

Over Golden Naturals

Golden Naturals B.V. is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Golden Naturals worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten, apotheken én online.