Duidelijke website, snelle levering

Fijn assortiment, goede prijs goed kwaliteit

Robert Jan

Prima levering. Op tijd. Gunstige prijs.

Snelle en correcte leveringen. Goede producten

Het werkt perfect, ben erg tevreden

Super fijne webshop, vandaag besteld en morgen in huis, mits PostNL mee werkt lukt dus bijna altijd, maar zoals al gezegd, als PostNL mee werkt die het pakketje nog wel eens een volgende dag bezorgt omdat deze dan vertraagd is!? Goed en duidelijke uitleg bij de producten en daarbij zijn de producten van zeer goede kwaliteit, echt top!

Mooie aanbieding, snel in huis

Geen klachten, alles snel en volgens afspraak

Nvt

Net als altijd.. super!

Waanzinnig goed geholpen door Maaike en Klantenservice.

Alles gewoon top

Duidelijke website, handig en overzichtelijk. Goed advies, snelle service, goed verpakt. Zeer tevreden!

Vlot en efficiënt

Zou het volgende keer weer zo bestellen, goed bevallen.

Mooie aanbiedingen, snelle levering.

Gebruik al regelmatig uw producten maar op geen enkel gebied problemen gehad en het product doet wat het beloofd.

Goede website met voldoende informatie, snelle levering

Bestellen is gemakkelijk, verpakking en bezorging prima!

Producten van prima kwaliteit

Scutellaria 2 the rescue

Al jaren gebruik ik scutellaria 2000 mg van Golden Naturals in het hooikoortsseizoen. Vrijwel geen klachten meer op incidenteel niesen na. Levering zeer snel en keurig verpakt.

Fijne producten en snelle en nette levering!

Snelle levering, alles ok!

Makkelijke overzichtelijke site, wat ze zeggen doen ze ook!

Alles oké

Prima verwerking!

Volgens bestelling goed en op tijd geleverd

Het was fijn 50% korting te krijgen op de 2e pot Chlorella

pima in orde

netjes op tijd

Snelle levering en goede producten

In orde

Vriendelijke medewerkster en snelle service

Uitstekende snelle service van hele goede producten.

Goede snelle levering

Heel goede producten en dito levering.

Snelle en keurig levering

Mijn producten werden snel geleverd en keurig verpakt

Industrieweg 154 D

5683 CG Best

Over Golden Naturals

Golden Naturals B.V. is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Golden Naturals worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten, apotheken én online.