Verwachting waargemaakt.

Jarenlange ervaring met deze tabletten. Daardoor prijsbewust. Exorbitant gestegen. Gelukkig nog wel de €2,00 (dop)korting.

Supersnelle verzendig.

Heel erg tevreden.

Good

Good

Alles goed en snel verlopen

Op tijd bezorgd en fijn dat er geen hoog bedrag uitgegeven hoeft om gratis bezorging te verkrijgen.

Netjes op tijd

Is een goeie natural product.

Goede service niks op aan te merken

Goede service, kwaliteit supplementen zijn ook goed

Prima producten

Ruime keus uit zeer goede kwaliteit producten voor een goede prijs. Keurige verwerking en afhandeling van bestelling.

Bestellen vanaf de website gaat erg makkelijk. Bestelling verloopt vlot en conform beschrijving wordt er geleverd, zeer vlot! Kortom, zeer tevreden!

Vlugge en correcte levering

Eerste kennismaking met jullie product, en zeer tevreden over alles.

Snelle goede service.

Heel goed en netjes

Het leveren ging heel goed en snel.

Snel

Prima zo snel is fijn

Simpelweg tevreden

Tevreden over bestelling, levering en de producten.

Alles perfect

Heel vlot en correct geleverd.

Goede producten, wellicht kan de verpakking duurzamer

Prima product, al diverse malen nabesteld. Storend vind ik dat de verpakking niet duurzaam is, zeker bij natuurproducten past oog voor het milieu

Levering op tijd net wat er beloofd was

Gemakkelijk te bestellen.

Bestellen goed, afhandeling tot bezorging prima.

Uit stekend

Snelle levering volgende dag in huis track rn trace zodat je pakket kan volgen en de producten zijn heel goed ik zou het aan iedereeen aanbevelen

Snelle levering, goede producten

Ik vind de producten van golden naturals fijne producten. Leuk dat de kortingsdoppen nu ook online in te leveren zijn!

Goede producten, snelle levering

Oke

Gewoon goed

Snel geleverd.

Mooi klein verpakt, dus past in brievenbus. En gratis monster om te testen. Altijd leuk.

Snelle service, helemaal happy

Industrieweg 154 D

5683 CG Best

Over Golden Naturals

Golden Naturals B.V. is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Golden Naturals worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten, apotheken én online.