Prima en snel

Duidelijke communicatie via e-mail en snelle levering precies zoals van te voren was aangekondigd.

Prima, producten komen overeen met website, levertijd mag iets sneller

Magnesium tabletten gebruik ik al langer; zeer positief Nu voor t eerst ook dag en nacht vetverbranders; ben benieuwd, vandaag 2e dag

geweldig geholpen

verkeerde product besteld en dit is fantastisch opgelost

Goed, snel en gratis geleverd

Goede update van de status van het pakket. Supersnelle levering en ook nog gratis verzending!

Heel goed produkt

Veilig correct en snelle levering

Snelle levering. Kan niet beter

Goede prijs kwaliteit verhouding

wel goed

prijzig

Snel en correct.

Goede service en zo fijn dat er ook nog een 'bonus' meegestuurd werd!

Voordelig en vlug

Een parafrase op een heel oude slogan van NS: vlug en voordelig. Dat is de wijze waarop Golden Naturals mij heeft voorzien van een nieuwe voorraad Raspberry Ketone Burner. Eenvoudig bestel- en betaalproces, gevolgd door snelle levering. Met een bonuspotje magnesiumpillen. Rondom tevreden dus.

Snel en keurig verzonden

Meteen de volgende dag binnen en keurig verpakt.

Snelle bezorging

Binnen 1 dag in huis

Top supplementen!

Ben erg tevreden over de supplementen die ik slik van Golden Naturals. Super snelle en nette bezorging!! Ook verrassend elke keer een gratis product.

Levering correct, maar over het product kan ik nog niets zeggen.

Snel bezorgd. Super service

Mijn bestelling snel en kosteloos bezorgd. Wat een goede service .. Groetjes van een tevreden klant...

Mijn bestelling is perfect. Alles wat afgesproken was is geleverd. En heb mijn levering nog nooit zo snel gekregen. Een aanrader!

Goed en snel.

Snel en goed tevens goed verpakt.

Zeer tevreden!

snelle, professionele afhandeling van de bestelling

Aangenaam

Zeer vlotte en verzorgde levering

Zeer klantgericht

Er wordt goed geluisterd en zeer klantgericht gehandeld .

Mijn bestelde vitamine producten zijn snel en netjes afgeleverd. Ook het betaalproces via Afterpay vind ik een geweldige service. Pas betalen na ontvangst heeft mijn voorkeur.

correkte levering nik op aan te merken

goede levering

Snelle levering en een welkom cadeautje erbij, thanks

Tot op heden steeds naar volle tevredenheid!

Super snelle levering

Smiddags besteld en de volgende ochtend al in huis.

Industrieweg 154 D

5683 CG Best

Over Golden Naturals

Golden Naturals B.V. is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Golden Naturals worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten, apotheken én online.