Alles prima geregeld.

Snelle en correcte levering.

Helemaal goed

Alles was stevig verpakt en heel vlot geleverd. Top supplementen en perfecte service!

Alles oké

Alles soepel verlopen. Besteld ontvangen en betaald ;)

Respect des dates de livraison et du produit

Natural Golden est très réactive et très professionnelle Merci à cette entreprise

Snel geleverd zonder poespas

Website werkt goed en er werd snel geleverd. Geheel volgens opgave vooraf.

Goede ervaring

Fijn product

Snelle levering. Zeer tevreden

Zeer goed. Snelle levering.

Snelle service. Op tijd geleverd zoals afgesproken.

Mooie en eerlijke supplementen, snelle en goede levering

Het was fijn dat mijn bestelling gratis thuisbezorgd werd, ook al was hij maar voor 13.95 euro. Zo kan ik laagdrempelig uw product uitproberen. Dankuwel.

product wat ik gebruik, sluit goed aan bij mijn wensen.

Snel besteld, snel geleverd.

Duidelijk eerlijk en snel

Keurig verpakt Per pot een flyer erbij met info Een potje vitaminen kado!! Zo attent! Heel blij met dit bedrijf en hun aanbod

Prima geen klachten.

Prima geen probleem.

het pakket en de levering was prima verzorgd

nvt

Helemaal goed

Helemaal goed verlopen, goede informatie, snel en correct.

Uitsteken

Altijd uitstekend

pima in orde

bestel graag bij jullie goede service en altijd op tijd

Fantastisch!

Al jaren gebruik ik meerdere producten van Golden Naturals . Mee daardoor voel ik me met mijn 83 jaar lekker fit. Mijn dagen zijn zeer productief . Ook mijn nachtrust is goed met Deep Sleep . Zeer belangrijk !

Snelle levering goederen!

Waar andere leveranciers verzendkosten vragen en niet leveren waar ze zeggen op voorraad te hebben. Binnen 24 uur de goederen binnen!

geweldig goede service

ik ben zeer tevreden over de manier van de bestelling. zal het aan mijn kennissen door geven.

positieve ervaring

Duidelijke website. Bestelling kan gemakkelijk doorgegeven worden en wordt vlug opgevolgd. Het product wordt correct en op tijd afgeleverd

Agi

Everthing was ok. I recommend

Industrieweg 154 D

5683 CG Best

Over Golden Naturals

Golden Naturals B.V. is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Golden Naturals worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten, apotheken én online.