Goede en snelle levering

Zie boven.

Goed verzorgd

Snelle verzending. Goede verzendverpakking. Duidelijke productbeschrijving. Veel te grote potten voor de hoeveelheid capsules. De potten zijn nog niet voor de helft gevuld.

Super snelle levering

Geen problemen, de volgende dag al in huis.

Prima service en snelle levering!

Goed priduct

Boven verwachting goed

Het product, Naturalize Pezen, slijmbeurzen & gewrichtsbanden balsem, blijkt boven verwachting goed te werken voor mijn achillespeesontsteking en andere reumatische klachten. Een licht in de duisternis van hevige invaliderende pijn.

Super snel geleverd

De dag na bestellen in huis. Wat een super service zeg. Nog nooit meegemaakt en dat in deze cironatijd. Hartelijk dank.

Zoals het hoort

Zonder inhoudelijk over de product te spreken, kan ik alleen maar zeggen dat de bestelling is verlopen zoals het hoort, snel geleverd, netjes verpakt.

Voorlopig zeer tevreden

voorlopig zeer goede service et goede kwaliteit..afwachten... Hartelijk dank.

Tevreden over aangeschafte Rode Gist Rijst

Tevreden over aangeschafte Rode Gist Rijst. De bestelprocedure is eenvoudig te gebruiken. Levering snel. Kwaliteit is goed.

Heel tevreden!

Heel snelle levering (dag na bestelling bezorg in België)

Prima hoor. Onze hond krijgt 1x per dag zo’n pil. Heb hem nog niet horen klagen.

Goed en correcte levering

Alles vlot verlopen ik had gevraagt voor achteraf te betalen maar factuur heb ik achter 2 dagen nog niet gezien hoop dat alles vlot verder verloopt

Snel online besteld en geleverd

super goed tegen hooikoorts

heb heel veel last van hooikoorts en deze werken super er voor met dank

Expérience très positive

Alles sehr gut verlaufen

Duidelijke site, snelle levering

Fijne producten. Goede site en levering.

besteld en snel bezorgd ,dat willen we toch allemaal!!

Naast goede service voor mij een goed werkend supplement,

Zeer snel geleverd.

Zoals gewoonlijk, alles tiptop in orde!

super

snel geleverd

Berichtje van een zeer tevreden klant

Perfecte transactie. Zeer snelle levering.

Vlot geleverd en zonder verzendkosten! Prima!

Zie bovenstaand

Industrieweg 154 D

5683 CG Best

Over Golden Naturals

Golden Naturals B.V. is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Golden Naturals worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten, apotheken én online.