Snel en accuraat.

Geweldig.

Geweldige service!

Leuke actie voor het product die zeer gunstig voor mij is. Snel verwerkt en probleemlos bezorgen.

Prima levering

Besteld en netjes op tijd

Goede producten, scherpe prijs regelmatig en goede service

Supersnelle levering!

Supersnelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd en goed verpakt. En de prijs van de producten zijn correct.

Ik ben héél tevreden

ze zijn vriendelijk, behulpzaam en correct

Goede supplementen makkelijk in huis.

Ruim assortiment producten die mijn conditie goed houden. Levering altijd op de beloofde dag en tijd geleverd.

Blij mee

Goedwerkende pillen

Ik heb goede ervaring met het bedrijf en met de pillen/kuurtjes. Ik had last van een bijholte-ontsteking en binnen een dag was er al een flinke verbetering merkbaar bij het gebruik van SinuSolv kuur. Het enige minpuntje is dat de pillen een dag te laat geleverd werden, anders was ik nog sneller van mijn kwaal af geweest. :-)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Hou je aan de levertijd

Fijn dat er kortingen zijn

Acties houd ik goed in de gaten. Ik vind de producten heeel fijn omdat ze vaak heel natuurlijk zijn met weinig bijstoffen. Daar ga ik voor en dat doet het voor de gezondheid het beste naar mij idee. Ook fijn de doppen €2,- korting, dat maakt ook dat ik via de site bestel of in de winkel koop.

TOP

Keurig verpakt, snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijn dat je snel je producten hebt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne service, snelle levering.

Makkelijk te bestellen, goede communicatie.

snelle levering, nette verpakking

Duidelijke website. Snelle levering in een goede beschermende verpakking.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nvt

Wel goed

Goede producten maar bijna overal zit silicium dioxide in waarvoor ik ws allergisch ben. Jammer dat jullie hier niets aan doen.

Uitstekend!

Geen op- of aanmerkingen. Bestelproces, communicatie en levering zijn uitstekend.

Duidelijke Website en fijne producten

Leuke aanbiedingen, goede producten, snelle levering

Doet wat het beloofd

Ik bestel altijd mijn groenlipmossel bij golden naturals en deze worden alrtijd binnen 2 dagen geleverd anders dan bij andere bedrijven die dit pretenderen.

Heel erg goed

Alles gaat makkelijk, bestellen, betalen en producten ontvangen. Mss eens letten op kleinere verpakkingen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Mss kleinere verpakkingen

Snel geleverd top spul

Ik ben heel erg blij met jullie vitamine. Maar vooral dit product die helpt tegen hooikoorts. Echt een aanrader. Wij willen niet meer anders!

Industrieweg 154 D

5683 CG Best

Over Golden Naturals

Golden Naturals B.V. is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Golden Naturals worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten, apotheken én online.