Fijn en snel service

Mijn bestelling kwam snel en goed verpakking. Bedankt.

Nvt

Snel geleverd.

uitstekend

Snel en goed als altijd. Prima assortiment en producten.

Overzichtelijke website

snelle levering,duidelijke website

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede producten en snelle verzending

Ik ben heel tevreden met de voedingsuplementen. Ze doen wat ze beloven en zijn zorgvuldig samengesteld. Ook 8s de verzending zeer snel en het personeel supervriendelijk. Een supertevreden klant die zeker nog vaak zal bestellen.

Fitter dan anders!

Op aanraden van een goede kennis ben ik dit product gaan gebruiken. Ik kan nu nog niets zeggen over de werking van de bestelde capsules omdat ik deze nog maar heel kort gebruik. Ik voel me de laatste tijd wel een stuk fitter dan anders! Vaak werd ik al moe als ik even de trap af moest om de post in mijn brievenbus op te halen...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed - correct en snelle aflevering en goede informatieverstrekking

snelle service

ok

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Netjes verpakt en bezorgd bij post.nl punt

Helemaal goed

pERFECT

corecte prijzen snelle levering

Snel kunnen bestellen en zeer vlotte levering

Zie hierboven

doet wat he beloofd.

duidelijke website. snel gevonden wat ik nodog had en snel bezorgd tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Snelle en correcte levering

Wij doen geregeld boodschappen in Sluis en gebruiken groenlipmossel al verschillende jaren. Het is een heel goed voedingssupplement

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Nette site en producten makkelijk te vinden

Een product wat ik eerder in een winkel heb gekocht heb ik nu direct bij GN gekocht, omdat ik het dermate veel gebruik en hier bulkkorting kreeg. De webshop ziet er netjes uit en het betaalproces loopt soepel. En heel fijn dat ik de kortingsdop-code ook in de webshop kan gebruiken.

snel en goed

Ik heb mijn bestelling uitzonderlijk snel ontvangen.

Goed en snel bezorgd !

Zoals altijd

Heb meerdere bestellingen in de afgelopen jaren gedaan; altijd prima verzorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk te bestellen snel geleverd

Super site

Snel en voordelig

Alles prima geregeld!

Mooie, duidelijke website met breed assortiment, goede productinformatie en duidelijke voorkeurs mogelijkheden. (ik ben zelf veganistisch en dit scheelt alle ingrediënten lezen..) Makkelijk bestellen, betalen en binnen enkele dagen geleverd.

Prima product en snelle levering

Snelle correcte levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Goede service, snelle levering

Website maakt het makkelijk om te bestellen, de volgende dag al geleverd.

Industrieweg 154 D

5683 CG Best

Over Golden Naturals

Golden Naturals B.V. is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Golden Naturals worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten, apotheken én online.