Snel en professioneel afgewerkt voor de bestelling en aflevering. Impressive. Zou er een 10 voor geven maar dat schijnt niet te kunnen. Zodra we in Nederland zijn zullen we het product beoordelen.

Prima uitstekende website

Mijn ervaring is een uitstekende website fijne acties waar je altijd bericht van krijgt.En sneller te keurige bezorging.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gezegde: Goede wijn behoeft geen krans

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Goed, niet duur, geen gedoe.

Van mij mag het nog in brievenbusverpakking maar verder is dit de winnaar voorlopig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Brievenbusverpakkingen

Levert goede producten!

Prima ervaring.

Alles verliep volgens "het boekje".

• Heb je nog tips of verbeterpunten? grotere fles.

Alles Oke en goed verzorgd.

Alles oke.Goed verzorgd en tijdig ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? neen

Beloofd is beloofd

Positief.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede producten, goed verpakt, snel geleverd. Bij vragen altijd snel en professioneel geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle verzending. Helemaal oké.

Bezorging slecht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer tevreden over dienstverlening .

Gewoon goed!

...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Product snel ontvangen Niks op aan te merken

heel goede service ..en het fijne is dat er afhaal punten gebruikt worden..het artikel kwam zo als aangegeven in de mail.

Alles naar wens

Snelle levering en de producten zijn super

Puike service en logistiek

Rimpelloos bestelproces dito aflevering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima producten en mooie aanbiedingen.

Zoals altijd is de levering van mijn bestelling netjes op de afgesproken tijd. Ik ben zeer tevreden over de gekochte producten, ze hebben een positieve invloed op mijn gezondheid.

top

Bestelde altijd ergens anders. Maar qua prijs dit aantrekkelijker dus benieuwd of het doet wat de revieuws zeggen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Alles perfect

Alles perfect verlopen . Snelle levering.

Goede site, goede producten! Leuke korting! En snelle levering!

Heel fijn

Snelle service. Top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee tot nu toe nog niet

Goed producten

Ben er tevreden over. Goede bestelservice en levering. Nu gebruik gemaakt van een actie !

Tijdig geleverd

Ervaring moeilijk te beschrijven omdat ik ze pas kort gebruik. Hoop dat ze net zo effectief werken als de Lungwort uit Rons Garden.

Industrieweg 154 D

5683 CG Best

Over Golden Naturals

Golden Naturals B.V. is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Golden Naturals worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten, apotheken én online.