Snelle verzending. Helemaal oké.

Bezorging slecht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer tevreden over dienstverlening .

Gewoon goed!

...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Product snel ontvangen Niks op aan te merken

heel goede service ..en het fijne is dat er afhaal punten gebruikt worden..het artikel kwam zo als aangegeven in de mail.

Alles naar wens

Snelle levering en de producten zijn super

Puike service en logistiek

Rimpelloos bestelproces dito aflevering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima producten en mooie aanbiedingen.

Zoals altijd is de levering van mijn bestelling netjes op de afgesproken tijd. Ik ben zeer tevreden over de gekochte producten, ze hebben een positieve invloed op mijn gezondheid.

top

Bestelde altijd ergens anders. Maar qua prijs dit aantrekkelijker dus benieuwd of het doet wat de revieuws zeggen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Alles perfect

Alles perfect verlopen . Snelle levering.

Goede site, goede producten! Leuke korting! En snelle levering!

Heel fijn

Snelle service. Top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee tot nu toe nog niet

Goed producten

Ben er tevreden over. Goede bestelservice en levering. Nu gebruik gemaakt van een actie !

Tijdig geleverd

Ervaring moeilijk te beschrijven omdat ik ze pas kort gebruik. Hoop dat ze net zo effectief werken als de Lungwort uit Rons Garden.

De beste supplementen

Ik heb al ontzettend veel op de markt geprobeerd, maar stop hier mijn zoektocht. Heb nu 6 verschillende vitaminen/supplementen geprobeerd en stuk voor stuk zijn ze super. Alles wat ze zeggen te doen, doen ze ook. Nu dacht ik mijn recente aankoop kwijt te zijn in de post. Het team pikte dit gelijk fantastisch op en waren ontzettend vriendelijk. Inmiddels is het terecht en ben ik werderom weer heel blij met mijn pakketje!

De levering snel en chat ook erg goed

Mijn ervaring met jullie is dat ik het binnen twee dagen in huis heb en ik heb gechat omdat ik een vraag had en die werd snel en duidelijk beantwoord, dus ik ben zeer tevreden over jullie

Snelle service, niks mis mee, en goede communicatie. Met dank!

Vertrouwde Service.

Ondanks de problematiek met de website, werd er achteraf toch adequate hulp geboden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn pakket nog niet ontvangen

Nog niet ontvangen

Alleen maar lof!

Makkelijke bestel proces. Overzichtelijke webshop. Super snelle levering. Duidelijke updates van bestelling via mail.

Snel geleverd goed product

Ik ben zeer tevreden over de magnesium. Snelle levering en altijd netjes verpakt.

Snelle levering.

De levering was al in 1 dag er! Dat was snel. Ik ben erg tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heb het al eenseerder gebruikt

"Gewoon" goed

Fijne medewerkers.

Industrieweg 154 D

5683 CG Best

Over Golden Naturals

Golden Naturals B.V. is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Golden Naturals worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten, apotheken én online.